| ArinaMK a întrebat:

Ce parere aveti despre fenomenul: nu stiu
nu stiu din astea?

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Stiam de interviul cu el, dat si mai sus, si mi-e greata! Mi-e scarba! Am ajuns sa ne batem joc de oamenii ce nu-s in deplinatatea facultatilor mintale, doar fiindca ne credem mai presus. In loc sa pretuim si sa fim mandri ca suntem sanatosi, aratam cu degetul si radem de cei ce n-au avut noroc in viata, crezandu-ne astfel mai destepti. I-as snopi din bataie pe cei 2 neghiobi ce-au facut interviul cu ei, precum nu pot intelege de ce tot acest fenomen este asa mediatizat, iar pe urma ne intrebam cum de-am ajuns ca popor atat de jos.
Românii preferă să facă haz de necaz şi să amenajeze un talcioc pe orice golgotă. [ Octavian Paler ]
Rusine sa ne fie!

| Dean1996 a răspuns:

Sincer pe mine una nici nu ma distreaza acest,, fenomen" cum ai spus tu.Adica colegii mei, cand aud,, Nu stiuuuuuuuu eu d-astea!" se tavalesc pe jos de ras si eu sunt singura care sta cu o fata de idioata zicand,, hello guys, nu e funnystraight face". Mi se pare un mod de-a scoate lumea din minti, nu stiu, mie nu imi place, mai ales ca e exagerat!,, Nu stiu eu d-astea!" - bine frate, am inteles, nu stii tu d-astea. dar da-o incolo! Mai lasati-ma in pacestraight face. Pana si proful meu de mate glumeste cu asta, si atunci sunt nevoita sa rad.

| Deea_4341 a răspuns:

Oameni aia sunt nebuni sau fetele "pitipoance"

Stai linistit si eu am un coleg care ma innebuneste cu asta sad
Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...sunt multi oameni "habarnisti" ca acel individ(el doar a fost "norocos"), dar sa stiti ca desi se observa aici(http://www.youtube.com/watch?v=DS3-xFa645U ) ca nu are toate facultatile mintale, totusi le are pe alea care lipsesc majoritatii!

Pe scurt: un om simplu, modest, stie ce vrea de la viata, nu cunoaste termeni precum "invidie", "dusmanie", "rautate" etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...multi il folosesc laughing sincer. e funny cateodatha. dar mie mi se pare cam stupid big grin

| W37VNIV a răspuns:

Un om nepotrivit in momentul nepotrivitlaughing

Întrebări similare