Stiam de interviul cu el, dat si mai sus, si mi-e greata! Mi-e scarba! Am ajuns sa ne batem joc de oamenii ce nu-s in deplinatatea facultatilor mintale, doar fiindca ne credem mai presus. In loc sa pretuim si sa fim mandri ca suntem sanatosi, aratam cu degetul si radem de cei ce n-au avut noroc in viata, crezandu-ne astfel mai destepti. I-as snopi din bataie pe cei 2 neghiobi ce-au facut interviul cu ei, precum nu pot intelege de ce tot acest fenomen este asa mediatizat, iar pe urma ne intrebam cum de-am ajuns ca popor atat de jos.
Românii preferă să facă haz de necaz şi să amenajeze un talcioc pe orice golgotă. [ Octavian Paler ]
Rusine sa ne fie!
Sincer pe mine una nici nu ma distreaza acest,, fenomen" cum ai spus tu.Adica colegii mei, cand aud,, Nu stiuuuuuuuu eu d-astea!" se tavalesc pe jos de ras si eu sunt singura care sta cu o fata de idioata zicand,, hello guys, nu e funny". Mi se pare un mod de-a scoate lumea din minti, nu stiu, mie nu imi place, mai ales ca e exagerat!,, Nu stiu eu d-astea!" - bine frate, am inteles, nu stii tu d-astea. dar da-o incolo! Mai lasati-ma in pace. Pana si proful meu de mate glumeste cu asta, si atunci sunt nevoita sa rad.
Oameni aia sunt nebuni sau fetele "pitipoance"
Stai linistit si eu am un coleg care ma innebuneste cu asta
Fundita?
Sincer...sunt multi oameni "habarnisti" ca acel individ(el doar a fost "norocos"), dar sa stiti ca desi se observa aici(http://www.youtube.com/watch?v=DS3-xFa645U ) ca nu are toate facultatile mintale, totusi le are pe alea care lipsesc majoritatii!
Pe scurt: un om simplu, modest, stie ce vrea de la viata, nu cunoaste termeni precum "invidie", "dusmanie", "rautate" etc.
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... întreabă: