| petroneladiva882882 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care fac videochat? Eu cred ca este o munca ca oricare alta, nu te atinge nimeni, nu patesti nimic, doar stai in fata calculatorului si asa mai departe.

50 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Nu e un job normal

Nu știu ce părere au alti useri sau oameni în general dar eu o văd ca pe o,, Pr*stitutie Online"

Stau la calculator dar îți arăți corpul..deci da

| petroneladiva882882 explică (pentru DenDenX):

Pai, nu te atinge nimic, nu ai nicio interactiune sexuala cu nimeni in acest domeniu, deci nu e prostitutie!

| gapb a răspuns:

E ca si cum treci de la tigari la tigari electronice, poate e mai putin nociva dar repercursiuni tot are.

Daca doresti sa faci meseria asta sa nu ai asteptari prea mari la o familie, pentru ca vorba se duce si se intinde, daca afla cineva o sa afle tot orasul. Majoritatea barbatilor nu o sa accepte sa faca o familie cu tine si copilul tau o sa fie luat la misto la scoala, chiar daca faci bani, gandeste-te ce vrei mai mult

| petroneladiva882882 explică (pentru gapb):

Barbatii inchisi la mine nu ar accepta, cine intelege ce se intampla acolo nu are de ce sa fie deranjat, plus ca nu ma intereseaza ce zice orasul sau lumea, un om cu ocupatie constant nu il intereseaza ce fac x si y, ca idee.
Asa ca, e un job ca oricare altul.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu te atinge nimeni dar este periculos.

| Mosotti a răspuns:

Si eu consider la fel, e o munca ca oricare alta, orice am munci ne vindem, ne vindem timpul cuiva, deci de ce sa nu ne vindem timpul pe mai mult?! Si daca as avea o gagica, nu m-ar deranja sa faca, ca nu afecteaza cu nimic situatia, isi face treaba si aia e.

| Mosotti a răspuns (pentru gapb):

Si cu ce m-ar deranja daca face videochat? E treaba ei, relatia e relatie, aia e aia, sa afle cine o vrea, nu conteaza, iar daca cineva imi ia copilu la misto, aia de o fac, le rup gura si sa vezi cum se rezolva rapid, nu e problema.

| gapb a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Atunci cauta-ti draguta un barbat deschis la minte, care eventual sa nu aiba burta, 50 de ani, chelie si vreo 3 copii pe langa plus impotenta. Te retine cineva? Cine isi cunoaste valoarea stie ca partenerul de langa este oglinda sa, asta e o meserie taboo care pateaza si oricat de mult ai incerca tu sa dai rahatul cu zahar n-ai cum sa negi ca lumea o sa te arate cu degetul dar si mai mult pe barbatul de langa tine si pe copii tai, ori esti deluzionala ori duci lipsa de materie cenusie, daca ai idee ce e aia

| Bia934 a răspuns:

E ceva periculos sa faci videochat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"doar stai in fata calculatorului"?

Oare ce parere au aia din IT, de-au mai facut si o facultate, meditatii si matematica pe paine, ca sa stea in fata calculatorului?

| petroneladiva882882 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai stai in fata calculatorului...

| petroneladiva882882 explică (pentru Bia934):

De ce e periculos?

| gapb a răspuns (pentru Mosotti):

Cuck

| Mosotti a răspuns (pentru Cipi1212):

De ce e periculos?

| petroneladiva882882 explică (pentru gapb):

Imi dau seama ce viata ai daca te intereseaza ce zice lumea sau daca te arata cu degetul, cel mai trist e ca dai si tu pareri...

| Mosotti a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Si ce treaba are ca aia au facut o facultate si mate pe paine, sa fie sanatosi, aia pe termen lungi stau la calc si fac bani dar e si munca f stresanta si obositoare, prietenul meu e programator senior cu 23 ani vechime si stiu cum e.

Ailaltii stau la calc si fac bani mai multi ca el fetele, sigur ca nu merge pe termen lung, dar asta pana fac si ele o meserie sa le tina pana la 70 ani la pensie, sau sunt destepte si pun bani deoparte destui si apoi nu mai e nevoie sa faca ceva, depinde.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Mosotti):

Te rog, nu mai normaliza o chestie ANORMALA!
"fac si ele o meserie" Aia nu e meserie. E ocupatie, daca vrei sa-i spui cumva, dar nu meserie!
Pt o meserie te pregatesti, faci o scoala, inveti. Bucatar, frizer, sudor etc. Astea-s meserii! Nu statul cu cra cii in sus.
Cu picioarele in sus poate sta orice femeie! Chiar si alea cu studii!

Si aici te pregatesti, inveti engleza, inveti sa dansezi, etc etc etc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru petroneladiva882882):

De aia intrebi pe TPU, ca nu te intereseaza ce zice lumea!

Aia din IT stiu si engleza, si nu se mai lauda cu asta. E de la sine inteles!

Sincera sa fiu am intrebat doar de curiozitate, nu de alta.

Ce legatura are aia de la IT? cat castiga aia si cat castiga cele care fac videochat?

| DenDenX a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Despre ăla care fac Onlyfans ce zici?

Acolo e tot ceva normal?

| petroneladiva882882 explică (pentru DenDenX):

Acolo sunt doar poze, tu nu ai vrea sa faci bani din poze? hai sa fim seriosi

Daca nu au legatura, atunci nu le mai compara!
Nu te mai compara cu cineva care castiga banii prin munca onesta.

Acolo e por no grafie la propriu. Pozele sunt doar la profil laughing

| DenDenX a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Știi ce poze nu?

Nu o spun cu răutate dar câți ani ai?
Părinții chiar nu se ocupa de tine?

Sa zicem că vrei sa faci așa ceva..nu știi ce o sa urmeze după?

Dece alegi să-ți vinzi corpul așa pentru bani?
,, Vorbim de videochat"

Acolo nu pune mana pe tine nimeni dar te vede dezbrăcată, ți-ar plăcea așa ceva?

Să facă unul de pe acolo screen..sa ajungi pe net.iar după aia să vadă părinții tăi pozele?

Eu nu am înca copii. posibil ești foarte tânără cum sunt și eu.dar dacă o să am o fata pe viitor o să o educ sa nu aibă o așa gândire

Ai auzit expresia

,, Așchia nu sare departe de trunchi"?

Daca tu faci așa ceva viitori tai copii ce o sa învete?

Cine știe poate vor alege metoda,, neonline"

Așa că ce vreau sa spun e sa te mai gândești..degeaba vin bani daca apar altele mai rele pe viitor

Nu e o jignire, e mai mult un sfat, sau mai multe

Succes, sper că te mai gândești

Ai avut onlyfans, te stii?

Cine s-a comparat? cred ca nu vezi bine