| petroneladiva882882 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care fac videochat? Eu cred ca este o munca ca oricare alta, nu te atinge nimeni, nu patesti nimic, doar stai in fata calculatorului si asa mai departe.

50 răspunsuri:
| petroneladiva882882 explică (pentru DenDenX):

Chiar sunt curioasa ce crezi tu ca o sa urmeze dupa?

| Violleta2022 a răspuns:

In acet caz, videochatul se mai numeste si prostitutie virtuala si este o ramura a prostitutiei, care nu este privita ca o munca oarecare si nici normala, odata ce-ti arati corpul si organele sexuale.

| petroneladiva882882 explică (pentru Violleta2022):

Lasa-ne violleta, prostitutie inseamna sa ai raporturi sexule cu cineva, tu muncesti ceva? ca vad ca esti activa pe aici la fiecare intrebare, esti trecuta prin viata se pare

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru petroneladiva882882):

"Ai avut onlyfans, te stii?"
Ce fel de intrebare e asta? Atat poti tu?
Crezi ca onlyfans e vreun club secret, crezi ca ce e acolo nu ajunge gratis in alte parti ale online-ului?

Uiti de la mana pana la gura ce-ai scris cu manuta ta:
"Pai stai in fata calculatorului..."
"Si aici te pregatesti, inveti engleza, inveti sa... "
Astea sunt comparatii!

Oricum, tu faci cum crezi, dar sa nu iti imaginezi ca te vei umple de respect cu activitatile tale!

| petroneladiva882882 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai da, daca nu stii engleza inveti, daca nu stii sa dansezi inveti, nu am uitat ce am scris, stai linistit!

| Vanessa0911 a răspuns:

Părerea mea e că e în regulă să faci orice vrei dacă te simți tu okey cu lucrul acela adică să fim serioşi ce om preocupat cu viața lui mai are timp să se uite în gura la alții, din punctul meu de vedere la videochat nu e vorba doar de banii ai şi alte satisfacții în meseria acesta îți faci acea viață perfectă dar asta e doar părerea mea.Eu consider că doar persoanele puternice şi asumate pot face această meserie controversată de aceea uni nu sunt de acord pentru că ei nu sunt suficenți de puternici pentru asta, şi eu vreau să activez în domeniu şi să îmi transform viața la 90 de grade să zicem aşa pentru că chiar asta se întâmplă în meseria asta am văzut cazuri în care videochat ul şi onlyfans a schimbat viața la fete. Sper să ai succes!

| Violleta2022 a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Asta-i ce ai vrei tu sa crezi, dar in realitate este cu adevarat prostitutia virtuala.

| Mosotti a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am zis munca, nu neaparat meserie, nu conteaza, faci ceva pentru a lua bani, un serviciu, este nevoie si de asa ceva! Din moment ce are cautare, inseamna ca e nevoie, asa ca nu vad unde e problema, adica cum, e cerere dar nu e bine sau cum?!

De ce este o chestie anormala? Ia argumenteaza sa vedem, cine pune etalonul ce e normal si ce nu? Si dupa ce criterii?

Se platesc impozite, se contribuie la bugetul de stat, nu e nici o problema, nu conteaza ca sta orice femeie, conteaza ca e un timp vandut, e o munca si asta, ca nu ai timpul ala pentru tine, asa si de vandut vinde oricine la magazin, dar asta nu inseamna ca nu e munca si aia.

Sau sa fie femeie de servici, ori munci necalificate de tot felul, e nevoie de toti in societate, nu doar de aia cu studii.

Nici o munca nu e anormala.
Infractiunile sunt anormale, sa furi, sa dai in cap, sa violezi, talharesti (furt cu violenta), sa deranjezi pe altii, nu cand iti castigi banul cumva pe timpul tau vandut.
In Germania e vazut asta ca ceva normal, doar noi romanii suntem inchisi la minte, si mai vrem sa ajungem ca aia pe economie si ordine, nu avem cum cu mintea asta.

Acolo si prostituattele au carte de munca, platesc pensie, somaj, impozit si tot, e cautare deci cerere, asa ca e util, se reduce rata violurilor prin asta, are sens, nu e asa aiurea.

Ca daca ar fi doar aia cu studii ar muri cu zile fara gunoieri, femei de servici, salahori, etc, etc, nu le-ar mai aduna nimeni rosiile de pe camp, etc.
O sa trebuiasca sa faca ei muncile alora fara meserie, si sa vedem daca le convine,

Intrebarea de baraj e de ce n-ai invatat TU Engleza pana acum? Scoala e obligatorie, in scoala ar fi trebuit sa inveti o limba straina. Cea mai frecventa e Engleza.
Cum de n-ai invatat pana acum?

| DenDenX a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Stii ceva..am încercat sa te ajut.cel mai bine e sa vezi tu cum e, dar o sa regreți.

Ti-am dat un exemplu, cum si tu ai dat exemple legat de cei de la IT ca au pregatire si nu stiu ce, deci?

| petroneladiva882882 explică (pentru DenDenX):

Sigur, tu ai viata perfecta fara regrete.

| DenDenX a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Nu am zis asta..doar fa ce crezi, consecințele o să le vezi tu cu timpul.

Sanatate

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DenDenX):

Sper ca iti dai seama ca nu pe mine ma ajuti. Nu eu am deschis discutia

Toti absolventii de liceu din Romania ar trebui sa stie o limba de circulatie internationala.
Tu nu ai cum sa te compari cu restul oamenilor care castiga un trai decent.
Doar te-ai dat e gol ca nici pe la scoala n-ai trecut.

Consider ca am alocat prea mult timp pentru o individa care nu merita nici timpul, nici respectul meu!

Serios? cum ti-ai dat seama? ce tare esti, individule fara viata

| DenDenX a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Scuze am apăsat pe,, Răspunde" la întrebarea ta. Nu a fost cu intenție

| J0B0MAT a răspuns:

Este o muncă, însă nicio muncă nu e la fel ca alta. Unele necesită anumite competențe intelectuale, altele abilități creative, altele forță fizică etc.Asta necesită o lipsă de anumite valori morale și în multe cazuri este o necesitate din cauza lipsei altor capacități intelectuale și a banilor.
Dar eu nu am nimic cu nimeni atât timp cât nu face rău altor persoane.Fiecare face ceea ce consideră că este capabil pentru bani.Eu personal aș prefera să iau minimul pe economie și aș renunța la miile de euro din videochat, dar asta doar pentru că eu am anumite valori morale pe care nu le pot încălca, e firea mea.Corpul meu e mai prețios pentru mine decât orice mașină, casă sau orice obiect de lux aș putea cumpăra cu banii din expunerea lui în maniere pe care le consider indecente.Dar nu am nimic cu cei care prețuiesc mai mult banii decât propriul corp, fiecare e diferit și fiecare e stăpân pe propriul corp.Cât timp nu rănește alte persoane, e ok.

| petroneladiva882882 explică (pentru J0B0MAT):

Apreciez ultimele cuvinte "e ok"