Cu cat o fata a experimentat mai mult cu atat sansa ai ceva de viitor cu ea sunt sanse putine,iti dai seama ca nu ai ce face cu ea,decat o aventura,nu as alege o asemenea fata,mai bine singur, o fata serioasa, serioasa nu este curva, curva ramane curva pe viata, nici dumnezeu nu o schimba asa e adn ei de curva
Aia e demna de viata ei, eu am experimentat peste 100 de fete/femei si nu stiu daca printre ele se numarau minore de 17 ani dar sant un profesionist curvar mandru de mine
Poate avea 17 ani, 10 fosti parteneri, si mai multa moralitate decat una virgina, sau care a avut doar cativa.
Nu am un criteriu despre viata sexuala, in ceea ce priveste fata ideala (pentru mine).
Repetați întrebarea când o să descoperiți o metodă prin care să aflați câte "experiențe" a avut o fată înainte să o cunoașteți.
@Plato - există îngerașul descris de tine și cu kilometrajul dat peste cap. De unde ai să știi?
Fata ideala te priveste ca si cum ai fi Di Caprio in tinerete chiar daca tu ai un aspect mediu...
Era o vorba:"Nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie".
Da tu cu câte ți-ai pus-o boss de întrebi, a stai, ești virgin și restul-s cwrve.
5 baieti la 17 ani? Pai nu cred ca ar DEX-ul un termen suficient de bun. Iti dai si tu seama cat de josnica trebuie sa fie fiinta aceea, cat de lipsita de moralitate, de stima de sine, de demnitate. O fiinta mizerabila, dizgratioasa, depravata, destrabalata, care imi provoaca greata.
Fata ideala? Inteligenta (nu neaparat dpdv academic), feminina, fidela/loiala, cu un caracter frumos, un suflet mare. Dpdv pamantesc, sa zicem, foarte important sa nu fumeze, sa nu bea (mult, dar mai bine deloc), sa nu foloseasca un limbaj vulgar nedemn de o lady, sa nu fie vulgara nici in gesturi. Dar cred ca toate astea intra in cuvantul "feminina".