| Curiosul147 a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care la 17-18 ani au experimentat cu minim 5 baieti? Sau care este fata ideala pentru voi?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Cu cat o fata a experimentat mai mult cu atat sansa ai ceva de viitor cu ea sunt sanse putine,iti dai seama ca nu ai ce face cu ea,decat o aventura,nu as alege o asemenea fata,mai bine singur, o fata serioasa, serioasa nu este curva, curva ramane curva pe viata, nici dumnezeu nu o schimba asa e adn ei de curva

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia e demna de viata ei, eu am experimentat peste 100 de fete/femei si nu stiu daca printre ele se numarau minore de 17 ani laughing dar sant un profesionist curvar mandru de mine

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Poate avea 17 ani, 10 fosti parteneri, si mai multa moralitate decat una virgina, sau care a avut doar cativa.
Nu am un criteriu despre viata sexuala, in ceea ce priveste fata ideala (pentru mine).

| Hammurabi a răspuns:

Repetați întrebarea când o să descoperiți o metodă prin care să aflați câte "experiențe" a avut o fată înainte să o cunoașteți. laughing

@Plato - există îngerașul descris de tine și cu kilometrajul dat peste cap. De unde ai să știi?

| RainmakerX a răspuns:

Fata ideala te priveste ca si cum ai fi Di Caprio in tinerete chiar daca tu ai un aspect mediu...

| DeathIncarnate a răspuns (pentru RainmakerX):

Era o vorba:"Nu-i frumos ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie".

| SG1995 a răspuns:

Da tu cu câte ți-ai pus-o boss de întrebi, a stai, ești virgin și restul-s cwrve.

| Plato a răspuns:

5 baieti la 17 ani? Pai nu cred ca ar DEX-ul un termen suficient de bun. Iti dai si tu seama cat de josnica trebuie sa fie fiinta aceea, cat de lipsita de moralitate, de stima de sine, de demnitate. O fiinta mizerabila, dizgratioasa, depravata, destrabalata, care imi provoaca greata.

Fata ideala? Inteligenta (nu neaparat dpdv academic), feminina, fidela/loiala, cu un caracter frumos, un suflet mare. Dpdv pamantesc, sa zicem, foarte important sa nu fumeze, sa nu bea (mult, dar mai bine deloc), sa nu foloseasca un limbaj vulgar nedemn de o lady, sa nu fie vulgara nici in gesturi. Dar cred ca toate astea intra in cuvantul "feminina".

| FaraNumePls a răspuns:

Fata ideală? Sa fie sincera, iar restul vin de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce as avea o parere despre o persona doar in funcție de asta?