Sincer mie imi plac foarte mult fetele cu ochelrai arata diferita par mia mature si sunt frumoase dar acum depinde si de fata si de ochelari (forma lor).
Singura parere clara e ca au probleme cu vederea. In rest nu imi pot exprima o parere daca nu cunosc o persoana. Sunt persoane care poarta ochelari si sunt foarte interesante. Ochelarii pot fi si un plus, pot acorda un aer de mister daca esti o persoana inteligenta si sociabila.
Ce parere sa am ...pai depinde cum sunt, vezi tu nu-mi pasa deloc daca poarta ochelari sau nu, altceva conteaza! Sunt fete cu ochelari inteligente, altele...lasa de dorit, la fel si cele fara ochelari! Un om inteligent nu catalogheaza o persoana dupa haine/ochelari/familie, etc! Deci imi plac dar mai mult imi place caracterul(daca au)
@Emanuela. draga, de ce mi-ai dat stupid?
Mi-am spus parerea, sau aaa...ca porti tu ochelari si te-ai simtit jignita?
Te rog...cred ca ai destula minte nu?
Mie imi trebuie o pereche de ochelari pentru ca nu vad rostul acestei intrebari. :-|
Ar trebui sa am o parere despre ele doar fiindca poarta ochelari? sunt ca toti ceilalti.Si pe unele, ochelarii le fac sa para mai interesante, deci.
Mary Marry întreabă: