Sunt ok, atata timp cat nu se face exces. Machiajul trebuie sa scoata in evidenta ce avem mai frumos, nu sa acopere.
Si eu ma machej dar mai natural. Fetelor le sta bine cu macheaj, insa nu prea mult.Eu mai mult folosesc rimelul si creionul de ochi, decat macheajul
Eu sunt fata, ma machiez destul de des, dar niciodata nu fac exces. Am o parere buna, dar sa nu se faca exces de machiaj.
@nony nu trebuia sa imi spui ca am obs
@nebundupatine sa stii sa nu ma machez mereu
E treaba lor, numai ca unele dintre ele exagereaza tare rau de tot! Dar pana la urma urmei si asta e o pasarica la creur!
Orice fata se macheaza depinde cum o face... unele se macheaza foarte strident, altele mai discret, cu bun gust.
depinde si de ocazie.
Buna. Fetele trebuie sa se macheze, insa nu strident.Regret daca jignesc pe cineva.insa fetelor care se macheaza strident, le sta foarte rau.
Buna.
uneori machiajul chiar este necesar...si sunt de acord cu cele care se machiaza, uneori si eu ma machiez:-d
Am o parere buna despre ele...Umpic de machiaj nu strica nimanui...Asta inseamna ca acele fete ce se machiaza, sunt persoane ce le pasa sa fie din ce in ce mai frumoase... Dar nu spun ca cele care nu se machiaza, nu le pasa de cum arata (nici eu nu ma machez).
Pa.Paa!
Foarte buna .pentru fete a fost facut machiajul. Si eu ma machiez. nu foarte des si nu in exces dar mi se pare ok.
Pareri impartite...tot timpul trebuie sa le abordezi cu cuvintele:HEEEEEY SEXY
Dalia5didi întreabă: