| alexaalexandraa a întrebat:

Ce parere aveti despre fetele care te barfesc pe la spate, iar in fata iti vorbesc frumos? Cred ca ar trebui sa spuna in fata ce au de impartit, nu?

Răspuns Câştigător
| Bunicul62 a răspuns:

Fata mosului aici este ceva ce nu pricep de unde esti convinsa ca te birfesc in spate ca nu o fac strigind in gura mare ca nu sunt fraiere.La noi in sat daca este ceva la capatul alalalt ajunge alta dandana fiecare zice ce ii place dar mai pune si de la el comentariul lui zorzoanele lui si uite asa vorba rea se imprastie. Esti sigura 100% ca in fata ai vopsit gardul si de fusta agatat leopardul. Daca esti sigura atunci fata mosului ii spui in fata ce ai de zis sa nu te alegi luata de fraiera.Frumos este sa o intrebi cu binisorul uite ce a ajuns la urechiusa mea ca tu aia si ailalta, Si daca aia zice ca este nevinovata si faci ca in Caragiale cu amicul ce te faci? De multe ori diplomatia salveaza prietenia si casnicia.Dar daca sunt niste birfe si tu ai muscat din cirlig? Mare bagare de seama fata mosului ca prietenia este ca aurul se caleste in foc. Stii si tu ca fetele sunt mai cu gura sloboda.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maidanezul a răspuns:

Ia uite pe cine gasim cu palarioara in cap suparata foc pe prietene.Pai stai sa vezi ce am tras din cauza ta soro. Umblam eu hai hui pe la conversatii si mai sa cad jos citind o intrebare "cine este cea mai sexi de pe TPU" cam asa era.Eu sunt un catel curajos si ghici ce propun @alexaalexandraa @FucktheSystem @Fatabeata apoi ca sa pun si bomboana pe coliva zic de aici lasati 10 locuri libere si vine cine vreti voi ultima @ardnaxur1951(rea femeie si necredincioasa) ei dadeau in sus si jos cu o @brigela sau asa ceva Pai sa vezi soro ce am tras au sarit pe mine o droaie am ologit jumatate din ei apoi o rup de fuga in 3 labute si ma bag sub caruta @bunicului62 ca sa ling ranile Dadea el cu biciul dupa lighioane ca sareau sa ii muste caii ca nu vazusera asa ceva Bietului om ajungea cu pieile de la cai in caruta si bunicul impingind la ea.Parca nimerisem in haita de lupi nu alta.Ce sa zic subscriu si eu la cele spuse de bunicul ca astia mai batrini sunt mai intelepti.Nu merita sa te incaieri cu ele mai bine cum a zis ala batrinul cu caii la caruta. Propun funda pentru bunicu

| alexaalexandraa explică (pentru Maidanezul):

laughing Multumesc frumos. O sa tin cont de parerea ta. happy

| Maidanezul a răspuns (pentru alexaalexandraa):

Ai cuvintul meau ca asa am facut o sa pun si un link cind dau de intrebare sa nu zici ca sunt rau intentionat poate nu am nimerit cu brigela sau cum o cheama Am o rugaminte sa primesti scuzele mele ca am alaturat numele tau de @FucktheSystem, dar pe atunci nu stiam ca ea nu stie la liceu nici regula de trei simpla si nu glumesc A tabarit pe mine cu tovarasii dar si eu cit sunt de mic am maturat asfaltul cu ei, au tras si ei 5 pocntori de stupid.

Nu este nicio problema. happy

| Maidanezul a răspuns (pentru alexaalexandraa):

Ok si nu lasa ochisorii aia mititei sa lacrimeze pentru fraieri ca strici orzul pe giste

Asta asa este, dar nu se poate intotdeauna. Multumesc mult. happy

| BubbleGumyy a răspuns:

Si eu am in cartier un astfel de specimen ciudat...habar n-am cum poate in fata sa fie happy si sa-ti spuna ca esti super si pe la spate sa te faca urata si tampita sau alte faze.

concluzie:aceste persoane sunt meschine, mincinoase si invidioase

| FunnyLoOVe a răspuns:

Sunt de parere k nu trebuie si nu este frumos sa vb pe cineva pe la spate, mai bine ii zici in fata ce ai cu ea/el ce ai de impartit cu ea/el si sa afli care este adevarul si atunci poti sa iti faci o parere rea sau buna...fiecare dupa cum intelege si dupa cum vrea

| AliceHamingway a răspuns:

Exact eu st genu de fata care du suporta barfele si ca sa fiu sicera mai bine iti zic verde in fata decat sa fac un pacat si sa barfesc ...parerea mea