Nu știu ce părere am despre fetele ălea. Îmi sunt total indiferente. Însă despre teologie... ei bine, consider că e o pierdere foarte mare de timp.
Este o stereotipie aceasta mentalitate ca aceste cateogorii ar fi mai buni decat restul, sau mai educati.
Probabil unii sunt insa sunt mai indoctrinati religios decat ceilalti, atat. In rest, sunt la fel ca celelalte fete si ca ceilalti baieti.
Am cunoscut doua fete de preoti. Una a fost un copil cuminte, usor rasfatata, isteata, care a evoluat frumos si a devenit o femeie cu perspective (e inca studenta, dar se descurca foarte bine in tot ce face). Cealalta, care a fost tinuta prea din scurt de tatal ei si a fost privata de foarte multe libertati pe care si le doreste orice adolescent/tanar, a respins toate invataturile care i-au facut inoculate fortat si a facut mai multe gesturi teribiliste, ca protest...
Dar in general, nu cred ca in vremurile noastre copiii de preoti sunt foarte diferiti de alti copii. Nici preotii nu sunt foarte diferiti de alti oameni, majoritatea lor...
Persoane normale, nu te gandi ca daca un baiat urmeaza teologia este cel mai educat copil. Un sfert din baietii de la teologie, daca nu jumatate sunt baieti de bani gata.
Fratele meu este la liceul teologic, dar daca l-ai cunoaste nu ai crede ca este acolo.
*-*
anonim_4396 întreabă: