Se îmbată
Știi că se poate bea și cu limita nu?
Ofc
Aceeași părere pe care o am și despre bărbații care beau bere, anume că sunt oameni normali, atât timp cât consumul este în limite normale, deși de 2-3 ori poate depăși la anumite ocazii.Nu am din astea cu discriminantul pe criterii de sex.
Care e difernta dintre o fata/femeie care bea bere si una care bea vin / un cocktail sau orice altceva?
Nu trebuie sa ai nici o părere. Femeile la fel ca și bărbații uneori beau alcool, bere dacă asta doresc
Ce parere sa am? atata timp cat nu e betiva, nu vad ce ar fi rau in asta.
Sunt femeie si nu suport berea, nu imi place gustul de niciun fel, rar odată pe an când am poftă sa beau o gură de bere dacă e foarte rece si e cald afară. Nu judec celelalte femei care beau câte o bere din când in când, atât timp cat nu devine un obicei zilnic sau bea cot la cot cu bărbatul ei, nu vad o problemă
Nu sunt un fan al alcoolului de aceea ar fi bine ca femeile și bărbații să bea bere fără alcool.
Daca beau cu măsură nu vad un mare defect,sa le pună într-o lumină proasta atâta timp cât au un comportament decent. Sunt care beau vodca mai ceva ca masculii, e ok daca nu se îngrașă și au integritate morală și o conduită ok in societate și cu cei din jur. E placerea lor, fiecare are dreptul să aibă preferințe. Pdnyru uneje poate fi pansament, le liniștesc așa cum ne liniștesc și pe noi când vedem o finala Champions League și totul merge ca pe roate.
Când însă abuzează atunci e ok sa stai cat mai departe de astfel de persoane, nu contează că e bărbat sau femeie.
Eu cunosc femei care beau și tărie dapai bere, și neglijează casa și familia.
Ce sa zic eu? Asa dacă bei si nu te îmbeți e ok, dar dacă ajungi în punctul ala e urat, mai ales pentru o femeie.
Rea... pă să nu poți să ții una rece în frigider de frică să nu ți-o bea ea?
Acum într-o notă mai serioasă ...nu ar trebui să existe stereotipuri sau prejudecăți legate de ce băuturi preferă o persoană, indiferent de gen. Fetele și femeile care beau bere sunt la fel de normale și respectabile ca bărbații care beau bere... atît timp cât nu beau peste măsură.
Eu cred că atâta timp cât nu bea prea des e ok. Și eu sunt fata și mai beau din când în când pentru că merge cu mici
Așa cum bărbații pot merge la unghii și la sprâncene, eu de ce nu am voie sa beau bere?
TheSpecialOne întreabă: