| ReddY25 a întrebat:

Ce părere aveți despre fetele/femeile care beau bere? big grin

Răspuns Câştigător
| Scotianca a răspuns:

Vei avea concurenta la alcool.

| ReddY25 explică (pentru Scotianca):

The Scottish knows betterlaughing

| Scotianca a răspuns (pentru ReddY25):

Daaaaa

27 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu sunt genul meu dar nici nu critic, alegerea fiecaruia in parte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce are dacă beau bere?

| ReddY25 explică (pentru suntserios):

Se îmbată

| suntserios a răspuns (pentru ReddY25):

Știi că se poate bea și cu limita nu?

| ReddY25 explică (pentru suntserios):

Ofcwinking

| SilentRain a răspuns:

Nici o parere

| J0B0MAT a răspuns:

Aceeași părere pe care o am și despre bărbații care beau bere, anume că sunt oameni normali, atât timp cât consumul este în limite normale, deși de 2-3 ori poate depăși la anumite ocazii.Nu am din astea cu discriminantul pe criterii de sex.

| Dismally a răspuns:

Care e difernta dintre o fata/femeie care bea bere si una care bea vin / un cocktail sau orice altceva?

| Emma30555 a răspuns:

Nu trebuie sa ai nici o părere. Femeile la fel ca și bărbații uneori beau alcool, bere dacă asta doresc

Răspuns utilizator avertizat
| TimberWolf a răspuns:

Astept sa iasa pe piata tampoane de la timisoreana sa se asorteze.

| wildthing a răspuns:

Eu nu inteleg de ce i-ar placea cuiva (femeie sau barbat) berea.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ce parere sa am? atata timp cat nu e betiva, nu vad ce ar fi rau in asta.

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt femeie si nu suport berea, nu imi place gustul de niciun fel, rar odată pe an când am poftă sa beau o gură de bere dacă e foarte rece si e cald afară. Nu judec celelalte femei care beau câte o bere din când in când, atât timp cat nu devine un obicei zilnic sau bea cot la cot cu bărbatul ei, nu vad o problemă

| Cipi1212 a răspuns:

Nu sunt un fan al alcoolului de aceea ar fi bine ca femeile și bărbații să bea bere fără alcool.

| Mindfulness a răspuns:

Daca beau cu măsură nu vad un mare defect,sa le pună într-o lumină proasta atâta timp cât au un comportament decent. Sunt care beau vodca mai ceva ca masculii, e ok daca nu se îngrașă și au integritate morală și o conduită ok in societate și cu cei din jur. E placerea lor, fiecare are dreptul să aibă preferințe. Pdnyru uneje poate fi pansament, le liniștesc așa cum ne liniștesc și pe noi când vedem o finala Champions League și totul merge ca pe roate.
Când însă abuzează atunci e ok sa stai cat mai departe de astfel de persoane, nu contează că e bărbat sau femeie.

| DonMoldo a răspuns:

Sunt baieti de treaba

| Bianca1203 a răspuns:

Eu cunosc femei care beau și tărie dapai bere, și neglijează casa și familia.
Ce sa zic eu? Asa dacă bei si nu te îmbeți e ok, dar dacă ajungi în punctul ala e urat, mai ales pentru o femeie.

| lucianMKSro a răspuns:

Rea... pă să nu poți să ții una rece în frigider de frică să nu ți-o bea ea? laughing
Acum într-o notă mai serioasă ...nu ar trebui să existe stereotipuri sau prejudecăți legate de ce băuturi preferă o persoană, indiferent de gen. Fetele și femeile care beau bere sunt la fel de normale și respectabile ca bărbații care beau bere... atît timp cât nu beau peste măsură.

| Etoilefilante a răspuns:

Eu cred că atâta timp cât nu bea prea des e ok. Și eu sunt fata și mai beau din când în când pentru că merge cu mici

| fata357 a răspuns:

Așa cum bărbații pot merge la unghii și la sprâncene, eu de ce nu am voie sa beau bere? happy

Întrebări similare