Eu sunt o fata din asta. Nu vad vreo problema, mi se par patetice fetele care stau 1 ora in fata oglinzii inainte sa vina la scoala sau care isi iau haine roz cu floricele la 2 saptamani. Eu sunt o fire mai inchisa si port mai mult negru, am si prietene dar si prieteni, mereu am fost fata baietoasa si eu consider ca asta este o calitate, nicidecum un defect.
Şi eu sunt băieţoasă. Dar cu toate astea nu stau cu băieţii pentru că majoritatea sunt nişte imbecili, imaturi, manelari care nu au decât subiecte stupide şi de prost gust de discutat. Nu am nimic cu fetele băieţoase, dar limbajul, înjurăturile gen *daţi-aş la mure* mi se par patetice.
Problema lor,nu cred ca te afecteza pe tine in mod direct,deci sa nu judecam! Nimeni nu e perfect, daca ele adopta acest stil, insemna ca se simt bine in pilea lor.Eu personal nu am nimic cu ele,nici nu ma intereseaza stilul lor de viata sau comportamentul lor. Daia e democratie,sa facem fiecare ce vremTotus, anumite fete cam exagereza, isi fac singure rau fara sa-si dea seama...
Daca nu se forteaza sa fie asa pentru anumite scopuri nu-i nicio problema.
Miihaa întreabă:
Alexandraadam2 întreabă: