Sa stii ca mie imi plac mai mult fetele mici de inaltime. Mi se par firave, gingase. Mai feminine as putea spune.
Si eu am tot atat, dar sunt in crestere.Eu uneori ma simt prea inalta.
Dar stai linistita, nu esti prea scunda.
Nu conteaza daca esti mica sau inalta, conteaza sa fii OM si sa te comporti ca atare.
Buna, nu ai de ce sa te simti complexata...accepta-te asa cum esti, ai incredere in tine, sunt alte fete mult mai mici decat tine la inaltime, stai linistita ca nu ai de ce sa iti faci griji, nu putem fi chiar asa cum vrem noi, dar e bine sa ne acceptam asa, daca esti in perioada adolescentei e foarte posibil sa mai te inalti, daca nu esti la aceasta varsta, nu conteaza, fiecare om are calitatiile lui si fiecare e unic in felul lui si nu conteaza asa mult inaltimea, in plus daca esti mica nu ai de ce sa te stresezi ca vei fi cu unu mai mic, multe ar vrea sa fie poate ceva mai scunde, nu e un defect nici sa fi inalt dar nici scund, mai ales ca nu esti chiar asa scunda, asta e impresia ta, si mama mea are tot atat si nu e mica deloc, si chiar nu e nicio problema, esti perfecta asa cum esti, in plus nu conteaza numai fizicul daca e pana acolo!
Scuza-ma... dar ce inaltime ar trebuie sa ai?
eu am 1, 65...si nu ma consider scunda...sunt normala...nu am nici "kilometri"de picioare si nici pitica nu sunt...
nu mai fii complexata...ca esti bine ...sau poate iti doresti sa fi ca MONY!
Tu vorbesti?
Eu am 1. 42
Si ador acest lucru. MI se spune Pitica.piticot.aia mica.
Si imi place.:*
Nu-ti face probleme.
Eu tot pe acolo ma invart si nu am nicio problema cu asta, nu m-am gandit niciodata ca ar fi fost mai bine sa fi fost mai inalta.
Nu esti foarte scunda. Sunt multe fete mult mai scunde. Dar... cati ani ai? Ca daca esti adolescenta o sa mai cresti 1-2 cm
Fiecare fata e fata, chiar daca e mica sau mare (adica scunda sau inalta)...Eu sunt destul de inalta si nu prea imi place acest lucru...As vrea sa fiu putin mai scunda. dar nu am ce face :d trebuie sa fiu multumita de ceea ce sunt
Eu am 1, 67 cam asa...si am 14 ani jum.mai putin fac 15 ...si nu cred ca esti mica de inaltime
cum zice Klaux: " esentele tari se tin in sticlute mici"
Hehehe eu chiat caut 1 dar mai mult de 1m si 30 sa nu aiba hai 35 cu indulgenta daca esti pe aici simi vezi mesajul cauta-ma nu ezita pupici
Nu esti chiar asa mica de inaltime.
da tot e bine.eu as vrea sa fiu asa.am 1. 70 si ceva...
si sunt inalta. sper sa nu mai cresc.
ca nici nu am tupeu sa´mi pun tocuri..
asa ca fi multumita de inaltimea ta.
Stai linitita nu inaltimea face omul, daca stii sa fii tu, sa scoti femeia din tine si omul din tine, atunci autenticitatea ta depaseste orice masca de orice inaltime
Pot spune ca esti inalta in comparatie cu mine. eu am 18 ani si am doar 1, 48. si iti zic eu fetele mai micutze sunt cele mai dragute
Ptr ce te simti complexata?
eu am 1. 56 si 31 de ani... asta inseamna ca nu o sa mai cresc... si poate am reusit lucruri in viata mai multe decat o persoana inalta. nu conteaza inaltimea. conteaza istetimea...
EuuuLis întreabă: