| RAY a întrebat:

Ce parere aveti despre frustratii care generalizeaza?

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Generalizarea si prejudecatile sunt mecanisme de aparare, deci aia sunt oameni normali, pentru ca e normal sa iti aperi viata.

| RAY explică (pentru Mădă0611):

Asa e mady

A murit acel paianjen?

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Daca stiam unde e, il omoram eu, in chinuri, adica smuls piciorus cu piciorus, apoi taiat felii, pentru ca numai in weekend pot dormi mai mult de 4 ore si un pic, iar el mi-a stricat seara, dar nu stiu, deci nu stiu.

Dormi cam putin, nu e chiar sanatos

21 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Vaaai sun preferati mei ca si subiect de discutie...
Niste disperati de viata ce nu constientizeaza ca sunt defecti.
Am avut o discutie cu unu recent, da mi-a dat ignor dupa ce a raspuns el la comentariu evident ultimul si i-a fost frica sa ma lase sa ii spun in continuare parerea mea sincera despre cat e de prost.

| RAY explică (pentru Freya1):

Stai sa ghicesc distrusu nu?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Nu cu ala am terminat de mult nu are rost .....ala de are o poza de copil de 14 ani la profil cu E .....nush cum

Distrus83
Astăzi, 7:15 pm
Da...
Evident, ca sa nu- mi sara vreo tasta in ochi. (citeşte mesajul complet)

Distrus83
Mesaj trimis Distrus83
Astăzi, 7:08 pm
hey
dar tu poti ochelari de soare si cand scrii? (citeşte mesajul complet)

| SG1995 a răspuns:

Ce părere să am? Sunt închiși în propria lor bulă, ființe ignorante, iar aici aplic zicala:
Nu te coborâ la nivel prostului că te bate cu experiența lui.

| mentholinks a răspuns:

Fiecare cu cat il duce mintea. Oricum, frustrarile au si ele anumite cauze deci pot fi priviti ca victime.

| anamariarot a răspuns:

Învinovățirea altora în loc de recunoașterea propriilor greșeli și rezolvarea frustrărilor e ceva mai simplă, e un mecanism de apărare al creierului. Ca să-ți recunoști partea de vină într-o situație, trebuie să te și ducă puțin căpuțul și, de asemenea, să fii asumat.
Atât pot și ei big grin

| RAY explică (pentru anamariarot):

Sau poate pentru ca nu vor sa recunoasca adevarul, de exemplu un barbat urat da vina pe fete ca nu il plac nu recunoaste ca ele nu au nici o vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu observi ca acest tip de intrebãri sunt populare? Oare de ce? Pentru ca userii se regãsesc in ele, treaba e ca trebuie sa treci prin multe tipuri de persoane de rahat, si femei si barbati, inainte sa gasesti un unicorn. Deci in general persoanele sunt la fel, se comporta la fel cu toti, cu mici exceptii pentru fiecare asta necontând.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa fiu rau,dar e foarte comun acest tipar printre useri TPU, depresia, frustrarile, complexele, frica de a incerca ceva nou

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Normal ray ca sunt multi, pentru ca sunt sub anonimat si se pot desfasura in voie.Dar in realitate cei mai multi isi ling in fund semeni pe care ii generalizeaza doar sa ii bage in seama.

Pe net multi poarta masca ipocriziei

| DaTati a răspuns:

Nu stiu, am cam observat ca te numeri printre ei, si nu e bine, ca iti faci singur rau, si eventual dusmani...
Stiu o lista foarte lunga cu copii pe acest site care judeca fara sa cunoasca persoanele sau cel putin sa se puna in locul lor, dar stii cume cand iti cauti cearta si faci pe smar2-iul sau comentezi aiurea sa te aflii in treaba sau esti rautacios si nesimtit fara motiv mereu iti gasesti nanasulwinking

| RAY explică (pentru DaTati):

))))))))))) cate complimente intr o propozitie, nasul meu esti tu sa inteleg, vezi ca isi scurge muci stergete si mai vorbim

| DaTati a răspuns (pentru RAY):

Vroiai sa zici: " îți curg mucii "
Stiu e grele româna oh go on
Uite încercă să scrii "îți" sau "iti" inloc de "isi", si daca reusesti promit ca am sa te las să-mi stergi mucii. happy

| RAY explică (pentru DaTati):

Wow acum ma ataci gramatical

| anamariarot a răspuns (pentru DaTati):

Fix tu ți-ai găsit să-i faci observații laughing? Revizuiește-ți propriile greșeli și abia după ia-te de alții.