| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a întrebat:

Ce parere aveti despre fulgere in timpul iernii? confused
poate o sa vi se para o intrebare prosteasca, dar eu am auzit ca nu este un semn bun. Voi ce credeti despre asta?

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Nu e vorba despre niciun semn. Pur si simplu sunt conditii atmosferice favorabile.Cu aceasta incalzire globala, nimic numai e de mirare. Daca-i intrebam pe bunicii nostri aflam ca anotimpurile nu mai sunt asa cum le stiau ei:in februarie apar fluturi, in iunie poate ingheta apa.Invatatii ne spun si ca unghiul de inclinatie al Terrei s-a schimbat.Cu urmari imprevizibile.

| User a răspuns:

Ce parere sa am?thinking da', e cam ciudat sa tune si sa fulgere in decembrie, da' nu cred ca e "semn rau"laughing Ce mi se pare mai ciudat e ca de la -20 grade s-a ajuns la +12 in 2 zilestraight face.

| Alxx_5178 a răspuns (pentru User):

Suntem in ianuarie si momentan ninge in constanta si a fulgerat si a tunatthinking

| Brigitta a răspuns:

Uai ce furtuna a fost aseara in Dej (jud. Cluj). A tunat, a fulgerat. M-am speriat f tare.
Nu stiu daca e semn la ceva bun sau rau dar si acum mai ploua si bate vantul; e urat sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu am auzit de asta pana acum...nu stiu ce sa zic, cu siguranta nu ar fi un semn bun.Totusi nu stiu ce-ti veni sa pui asa o intrebare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că înseamnă ceva, probabil este doar o superstiţie prostească. Sincer eu mă tem de fulgere şi tunete, probabil este o fobie, dar tot sunt convinsă că fulgerele iernatice au vreo legătură cu ceea ce ni se întâmplă rău zi de zi. Aşa cum am spus e doar o superstiţiehappy