Buna..Pai...nu am avut niciodata o parere prea buna despre el, da` chiar mi-a fost mila in perioada cand l`au arestat.Nu`mi place ca isi da importanta si vorbeste numai tampenii.
Da` whatever.nimeni nu`i perfect.are si el defectele lui ca orice om, da ma amuza. Era un afis in Ploiesti "Vadim si Becali va scapa de canalii". Destul de amuzant.
Un grandoman, gura bogata, prea putin pregatit pentru politica, mai ales pentru functia actuala...
Mie-mi place Becali. Cu toata incultura lui, macar a avut suflet.
Cine i-a mai ajutat pe sinistrati? Nastase, scolitu' cumva?
"Eu sunt nevinovat. Matusa a avut toata averea " - pe tonul ala de bat infipt in cur.
Si totusi... nu-i chiar atat de incult cum pare. Parlamentar european... eh e ceva.
Deci, nu mi-e antipatic.
...crazylove... nu te lasa inselata de aparente, este bun de suprafata. Daca a donat bani bolnavilor, nu a facut-o gratuit, a facut-o la tv, intelegi? Pentru reclama. Altfel ar fi preferat anonimatul. Casele alea pentru sinistrati nu le-a dat chiar degeaba, a sperat sa cistige niste voturi, dar PSD-ul a fost mai abil si i-a furat placinta de sub nas. Deci nu te lasa pacalita de aparente, priveste imaginea de ansamblu, nu doar ce-ti arata persoana respectiva.
Toti de-aici il critica...insa eu nu vad a fi un om atat de rau...atat de incult precum ziceti voi...
Si pana la toata urma, scuzati-ma, dar cred ca a facut mai mult bine...Parerea mea!
Plin de bani, dar nu ajuta pe nimeni care chiar are nevoie.Doar cand este presa de fata. Bunicul meu este preot si i-a oferit Gigi bani pentru biserica. Era un reporter acolo
MihaiA întreabă:
night_crawler întreabă: