Cel mai fain GTA e GTA V
Le-am jucat pe toate in afara de GTA IV
Si mie imi place directia in care merge, adica e super.
Am jucat toate GTA-urile si pot spune ca cel mai mult imi place GTA IV si Vice City.Vice City a fost primul meu joc pe PC pe care l-am avut.L-am jucat de l-am uzat(vorba vine).Iar de ceva timp joc si imi place mult GTA IV, imi place orasul si faptul ca pot sa bag moduri de pe internet, de exemplu am bagat autobuze, microbuze in joc si ma plimb cu ele..mai ales ca mie imi plac masinile si transportul in comun.
Pot sa spun ca eu folosesc GTA-urile doar pentru a ma plimba prin oras cu masinile..nu stiu daca e neaparat ciudat, dar nu imi place sa fac misiunile ci doar sa conduc masini, in GTA-uri.Totusi Vice City-ul l-am terminat cu multi ani in urma.I-am facut capatul.
GTA V am jucat putin.dar parca tot mai fain mi se pare GTA IV, bine V-ul are grafica mai buna, dar orasul e mai frumos in IV.
In fine.E o parere.
Directia in care se indreapta GTA-ul se numeste REALITATE.O sa fie cat mai aproape de realitate totul, practic in viitor o sa se simuleze extrem de bine viata reala si asta nu stiu daca e bine sau nu, dar e distractiv si placut pentru gameri.
Bafta.
Le-am jucat pe toate și firește că cel mai reușit și fain e V-ul.
Dar totuși, San Andreas-ul rămâne preferatul meu.