| Estoyaqui a întrebat:

Ce părere aveți despre Hoodsite? Am descoperit recent acest site unde sunt filmate bătăi, violuri, crime etc. dar în special crime ce sunt filmate de către protagoniști și după ce am vizionat unele clipuri de pe site-ul ăsta, am rămas efectiv șocat atât din cauză că am fost afectat oarecum emoțional, cât și din cauza faptului că nu pot înțelege cum permite internetul desfășurarea liberă a unor clipuri ce au ca și conținut principal/respectiv subiect, crime filmate în direct... Cum de nu i-a nimeni atitudine cu privire la acest site? Am vizionat clip-uri cu fete tinere decapitate sau torturate și mi s-a părut strigător la cer ceea ce am văzut acolo...

1 răspuns:
| Unknownzgw a răspuns:

Păi sunt multe platforme care au videoclipuri gore.
Strigător la cer sunt multe lucruri în lume, dar oricât de mult nu ai vrea să le vezi sau îţi imaginezi că nu există...ele continuă să existe. Părerea mea e că site-urile respective sunt utile într-o oarecare măsură, îţi conferă aşa o gură de aer, îţi arată răutatea aia profundă din oameni într-o lume în care orice mic "defect" a ajuns să fie privit ca pe un rău imens.
Multe dintre astfel de platforme sunt structurate la modul că au ca obiectiv să "transmită ştirea fără cenzura tradiţională".
Nu e pentru oricine astfel de conţinut, dar nu sunt de părere că ar rezolva ceva interzicerea acestui tip de conţinut pe internet. Cine nu vrea să se uite, nu se uită. Dacă nu îl cauţi, nu dai de el, nu se face reclamă la aşa ceva.