Eu sunt extrem de incapatanata si sunt o persoana destul de dificil. Tarie de caracter nu stiu cat am, cred ca destula pentru a nu ma lasa dezarmata de parerile altora.In general genul asta de persoane detesta sa fie contrazise fara argumente sau sa vorbeasca fara subieect doar de dragul de a da din gura.Sunt mai greu de acceptat pentru ca zic adesea lucrurilor pe nume si cand nu e neaparat necesar
Eu nu asimilez incapatanarea tariei de caracter ci egocentrismului. Un incapatanat rareori are macar rabdarea de a asculta argumentele celuilalt si chiar daca le asculta, nu se gandeste ca ar putrea fi juste, ci doar cum sa le contracareze.Si,ca sa dau exemple, incapatanare a fost hotararea lui Hitler de a nu capitula supunandu-si tara unor distrugeri infricosatoare si poporul unor umilinte greu de suportat si tarie de caracter la imparatul Hirohito al Japoniei, cel care a infruntat nechibzuita aroganta a propri-i armate pentru a-si salva poporul. Daca pe Hitler il blestema astazi toate popoarele imparatul japonez se bucura de pretuirea poporului sau si nu numai.
silent13579 întreabă:
xLionel întreabă: