| PŞtefaniaP a întrebat:

Ce parere aveti despre individul acela fiind poreclit
"Justin Biberon"! Mie una nu imi place. toate fetele sunt obsedate dupa el. si OMG am o fata in scoala care canta melodiile lui in pauza. si imi vine sa rad!

Cred. ca s-ar arunca de la etaj dupa el. acum fara suparare pentru fanele Biberon.

Cel mai. bun raspuns primeste FUNDA!

10 răspunsuri:
| Demise a răspuns:

Eu una nu înţeleg ce au majoritatea persoanelor cu el. Sunteţi geloase că el e vedetă şi câstigă mulţi bani şi voi nu? Dacă nu iţi place, nu asculta. Fiecare cu ce îi place. Eu nu ascult Justin Bieber dar nici nu am nimic cu el.

| FrumoasaTa a răspuns (pentru Demise):

RESPECT! Ce au toti cu el asta nu o pot intelege.Mereu aud d-astia care spun ca Bieber e un **** (scuzeeee)dar sincer nu pot ntelege...Dca nu le place de ce il mai asculta

| PŞtefaniaP explică (pentru FrumoasaTa):

Invata sa scrii si dupa vin-o aici sa comentezi! :d

Pentru ca nu are rost laughing)))

| FrumoasaTa a răspuns (pentru PŞtefaniaP):

Eu pur si simplu am vrut sa-ti arat ca mi-a placut raspunsul tau dar daca asa te comporti tu atunci sa-mi bag picioarele

| PŞtefaniaP explică (pentru FrumoasaTa):

Ei bine daca tu folosesti limbaju asta aici cu sa-mi bag picioarele lumea o sa te creada dusa cu pluta+ ca eu nu ti-am spus nimic rau ci doar te-am atentionat. :p

Nu te-am injurat.

| FrumoasaTa a răspuns (pentru PŞtefaniaP):

Pai draga asta nu e o injuratura. Daca iti ciulesti urechile mai bine atunci vei auzi ca orice copil aproape foloseste aceasta expresie.

| MCRgurl a răspuns:

Nici macar nu m-am obosit sa ma uit la prostia aia.nu stiu ce au toti cu el.e doar un prost care crede ca stie sa cante

| DjCristian a răspuns:

Nici mie nu imi place de el! A scos un hit acum 3 si gata i s-a urcat celebritatea la cap, doar fitele de el! Evita fata aia ca e proasta rau =]] am si eu specimene in clasa.

| PŞtefaniaP explică (pentru DjCristian):

Daa!
Oricum nu vorbesc cu ea. pentru ca e doar fitele de ea straight face La fel ca Justin Biberon oh go on
Fetele din clasa ei toate's increzute. doar 2 sunt de treabalaughing)

| DjCristian a răspuns (pentru DjCristian):

Ani*