| Thecurious a întrebat:

Ce parere aveti despre indivizii care ucid in numele lui Allah?
Cum ajung tinerii sa fie manipulati de ideologi radicalisti, fundamentalisti?
Mare pacat.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Biblia ai citit-o? Coranul este în mare parte bazat pe Biblie. D-acolo provin ideile astea.

| Celcestietot a răspuns:

Și de aceea Islamul nu este credința adevărată...

| Celcestietot a răspuns:

Doctorandus, se vede că nu știi nimic din Biblie, frate.

| Andrei200202 a răspuns:

E o prostie religia lor, ma refer la treaba cum că trebuie sa ucidă pe cei "răi" adică pe cei de altă religie. Eu sunt de părere că fiecare are dreptul să creadă în ce vrea, dar în cazul lor e o problemă căci credința asta a lor ne cam pune viețile în pericol.
Și crestinismul era cam la fel mai demult, dacă erai împotriva bisericii, erai executat, biserica avea o autoritate mare in stat. Așa erau omorâți multi intelectuali, oameni de știință sau alții care veneau cu alte teorii față de cele ale bisericii.

De ce sunt așa manipulați?

Păi sunt crescuți de mici cu aceste minciuni, sunt rupți de la realitatea zilelor noastre, antrenați pentru aceste misiuni sinucigașe. Nu au teamă de moarte deoarece trăiesc cu gândul că dacă se jertfesc in numele zeului lor și omoară cat mai mulți "inamici" sa zic așa, în viata cealaltă vor primi recompense care constau in nu stiu cate virgine si nu mai știu ce? Intr un fel sunt mai înapoiati in gândire, raționament și manipulați grav.

Întrebări similare