Pe internet nu poti sa ai intalnire, doar in persoana. Iar cele dintre adolescenti si majori se considera pedofilie si nu e deloc normal.
Reformulez: ma refer la persoanele care s-au cunoscut/imprietenit si se stiu doar de pe internet si urmeaza sa se intalneasca in realitate.
Si nu ma refeream la intalnirile intre adolescenti si majori, ci la diferenta dintre intalnirile intre doi sau mai multi adolescenti si doi sau mai multi majori.
Atunci e o solutie buna dar nici prea multa incredere nu trebuie sa aiba la prima intalnire deoarece pana nu il cunoaste bine se poate astepta de la orice sau chiar daca e cu o tipa la fel.
Avand in vedere varsta ar trebui voi de 13 respectiv 16 sa folositi netu doar pentru lectii parerea mea nu pe mesenger.deci raspuns final da le consider periculoase
Bună!
Cunosc persoane care s-au întâlnit pe internet şi au construit o relaţie frumoasă, chiar şi de prietenie care a durat destul de mult, dar cunosc şi persoane care au gânduri rele şi nu ştii ce ţi se poate întâmpla. În orice caz, sfatul meu ar fi să te informezi bine despre persoana cu care urmează să te întâlneşti. Nu zic că e ceva rău să te vezi cu cineva de pe internet, dar există şi nişte riscuri de care trebuie să ţii cont.
Şi nu există vreo diferenţă între întâlnirile între persoanele de 13-16 ani şi cei majori.
Baftă!
Relatiile cu persoane cunoscute pe internet, pot duce la ceva bun, iti spun din experienta, nu este nimic nefiresc, nu mai traim vremurile in care ceream prietenia face to face, acum o facem virtual.
Aceste intalniri pot fi un bun prilej de a-ti face prieteni noi dar se pot intampla si situatii neplacute depinde de gandirea fiecaruia, cum se descurca intr-o situatie "x". Diferenta intre intalnirile adolencentilor si cele ale majorilor ar fi gradul de maturitate dar nu este o regula.Numai bine