Legea nu este antifumat.Sa nu intelegi gresit.
Este o lege cu restrictii de fumat in anumite locatii.
Este cu totul altceva.
Fumez.Deci am sa ma conformez.
Daca sincer, n-am inteles ideea ta.
Vrei sa spui ca daca te droghezi sau nu te priveste doar pe tine?
Da, sunt de acord, dar din cauza la astfel de indivizi sufera persoanele normale. Un exemplu chiar din saptamana trecuta: o studenta de 18 ani a fost adusa in stare grava la spital cu dureri in burta, ghreata, dureri de cap si delegrali in coordonatie. Stii ce diagnoz i-a pus medicul? S-A DROGAT!
Sa nu fost fratele acelei tinere, ea ar fi murit de AMPITICITA.
Apoi, crezi ca putini nimeresc in spital din cauza drogurilor? Sunt internati si ocupa lucurile, iar oamenii cu adevarat bolnavi sunt nevoiti sa primeasca tratament acasa.
Cei care consumati droguri stricati imaginea de ansamblu a tinerilor din ziua de azi, deoarece oamenii generalizeaza. Ei se gindesc ca daca au intilnit doi astfel de tineri, atunci toti sunt la fel. Precum medicul dentist. Daca el lucreaza cu oameni care au dintii bolnavi, el crede ca absolut toti au dintii bolnavi.
Nu mi se pare normal sa se generalizeze.Adica daca ai vazut doi tineri care se drogheaza, nu inseamna ca toti sunt la fel, ca nu i-ai vazut pe toti.Si dentistul la fel-nu poate sa verifice dantura tututror oamenilor pentru a zice ca toti au dintii bolnavi.
Eu nu ma droghez.Nu o sa ai habar despre cum sta treaba cu drogurile daca singura sursa de documentatie sunt stirile cu titlurile alea cretine si campaniile de "informare". Treaba in sta mare parte astfel : x vrea sa zicem mescaline, y ii vinde altceva, x habar n-are ce-i aia mescalina si face supradoza cu ceva de genu' 2C-T-7 iar tu la televizor auzi ca a luat "mescalina sintetica" facuta din nu stiu ce prostii de genu' acid nu stiu de care si alte chestii iar in final totu' este un circ idiot care nu duce nicaieri.Propaganda asta anti drog nu duce decat la consumul iresponsabil de droguri. Daca vezi ca omul oricum nu asculta, sau mai grav, afla ca minti tot o sa faca ce ii spui sa nu faca.Macar accepta situatia si spune-le pericolele reale, nu niste tampenii.
https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=46310
Ai auzit vreodata vorbindu-se despre asta ca despre amfetamina de pe strada? Nu, dar ai auzit despre abuzul de medicamente care parca e vazut mai altfel.E doar o chestie de perceptii si abureala.
Mai pe scut, eu zic de una, tu zici de alta. NU NE INTELEGEM! Asa ca eu propun sa inchidem tema ca nu vreau sa ma cert in post.
P.S. Eu nu urmaresc stirile despre droguri, dar ascult oamenii din jur si eu nu stiu de unde ei se informeaza, dar vad clar aditudine lor. Si de "mescaline" prima data aud, dar... vad ca tu ai mai multa experienta.