Ce intrebare de 2 bani... cu ce te incalzeste daca as avea o parere mai buna sau mai rea? Oricum nimic nu se schimba
Lazarus era o femeie care il repara pe robocop atunci cand era faza cu rehab si japonezii controland OCP, era o tipa la locul ei.
Arăta mai bine în 2008 decât acum, mai ales când se îmbrăca la costum, în rest e un om inteligent și diplomat.
Cât de mult incepe sa se vadă lipsa de educație daca am ajuns sa spunem că cei care fac scandal la tv pe subiecte de 2 lei sunt inteligenți și diplomați...
La bază e un om deștept dar se dă și el puțin "în stambă".
Poate vrea și el puțină atenție.
Imi place de el. Pare sosocit asa de fel,dar cine Il asculta,e imposibil sa nu observe ca are un vocabular foarte bogat si un discurs foarte fluent. Ce naiba, a terminat filozofia. Cu majoritatea opiniilor lui cam rezonez si eu. Este jurnalist independent, a facut si investigatii jurnalistice si am Inteles ca are avea chiar si un premiu pentru chestia asta; deci, chiar daca nu-ti place tie faptul ca cocheteaza cu sosoaca, nu-l poti discredita ca jurnalist, e destul de bun, chiar mai obiectiv decat multi altii care sunt promovati de marile televiziuni.
error1234 întreabă: