Depinde de ceea ce mănânci în total în cursul zilei, ce fructe mănânci, ce cantitate, la ce oră te culci.
Ingrasatul nu are legatura cu ora la care mananci, ci doar cu caloriile pe care le consumi si le arzi, atat. Doar balanta asta conteaza cand vine vorba de ingrasat, dar si de slabit sau mentinere. Personal mananc fructele dimineata impreuna cu cafeaua tare, neindulcita si un pahar mare cu apa.
Consumi asa ceva pe la 3-4 dimineata sau cand te scoli, dupa ora 8, sa zicem?
Cand ma trezesc. Ma trezesc la 6-7 de obicei si atunci imi fac o cafea si daca am un fruct il iau. Nu ma trezesc la 3-4 special ca sa mananc fructul si sa-mi beau cafeaua, ar fi culmea. Iar apa am mereu langa birou.
Nu ingrasa stai linistita, poti manca fructe cu incredere.
O banana= o masa
Un mar= tine doctorul la distanta
Nu uita sa bei 2 l de apa pe zi si sa faci miscare.
Te pup!
Mâncatul fructelor seara îngrașă da asta nu înseamnă ca dacă mănânci un mar nu mai poți inchide camasa, nu trebuie sa faci un obicei din asta. Pe lângă apă, vitamine, minerale, antioxidanți, fibre, fructele conțin zahăr sub forma fructozei. Aceasta se transformă în glicogen, adică sursa de energie disponibilă rapid și folosită de organism ca un combustibil metabolismul corpului seara este incetinit deoarece se pregătește de somn glucidele nu mai sunt transformate în energie ci în țesut adipos, iar pe lângă acestea iti dai peste cap sistemul digestiv
anonim_4396 întreabă: