Poate ti se par tupeisti si dezvoltati dar nu au asa multa libertate ca atunci cand eram noi mici. Acum 20 ani nu erau strazile pline de masini si nu erau atatea infractiuni si oameni rai. Atunci puteai sa-ti lasi copiii pe strada la 7 ani, sa ii trimiti la magazin si sa ii lasi singuri acasa ca nu pateau nimic. Acum nici nu e legal sa lasi un copil mai mic de 14 ani singur acasa. Mai ales daca stai la oras. La tara e altceva, toata lumea se cunoaste cu toata lumea, daca se pierde ti-l aduce tanti Lenuța acasa.
,Mie copiii din ziua de azi mi se par foarte tupeisti si descurcareti fata de generatia mea. ''?
Sunt doar tembeli si inconstienti.
Și drogați
Tu nu te plangeai de pacanele, alcoolism si tratamente psihiatrice?
Doar de păcănele! Eu sunt singurul din familie care nu consuma alcool și care nu mă droghez!
Sper că e la mișto.
Eu făceam mai multe la 14 ani, iar acum copiii sunt și mai dezghețati decât "pe vremea mea".
Eu eram și la 2 pași de școală așa că nu a fost mare lucru nici la 8 ani să merg și să vin singură de la școală. În rest, deja pe la 10-11 ani parcă mergeam să mai plătesc facturi sau să fac cumpărături și cam în tot orașul. Doar în anumite zone nu aveam voie.
Travisbbbb întreabă: