Nu ascult manele dar asta nu înseamnă că mă deranjează persoanele ascultă.
Fiecare ascultă ce vrea.
De ce? Alea vechi sunt faine.
"De ce? Alea vechi sunt faine."
Să nu confunzi muzica lăutărească veche cu manelele.
Nu e deloc acelaș lucru.
Nici rea, nici bună. Ascult uneori la modul nostagic diverse melodii de până în perioada 2007, I mean e singurul gen de muzică cu care în copilărie am avut contact.
Altadata ma anuntai inainte de vreun meci.
In alta ordine de idei... miercuri ma imbat, ca e din cauza fericirii sau a supararii e partea a 2-a, sper totusi sa nu fie din cauza motivului al doilea/
Ce moment al vietii a fost ales in care Arsenal va dovedi cine e London finest in fata lui London second's!
Bro, mă gândeam că îți plac oarecum.
Obisnuia sa-mi pese de manele. Acum nu imi pasa deloc. Nici nu le urasc, nici nu-mi plac, nici de dansat nu as dansa pe ele. Am ajuns sa am prieteni manelisti care in timp s-au dovedit a fi cu o gandire mult mai castigatoare decat adeptii altor genuri muzicare care inainte ii respectam. Manelistii poate sunt mai simplii in anumite tipuri de gandire dar au niste trasaturi care s-au dovedit a fi utile si castigatoare pentru mine. Asadar chiar daca nu le ascult muzica ii respect pe aia care asculta. Inainte strambam din nas la manele. Acum nu mai am nici o reactie, nici macar una.
Genul meu muzical de preferinta: Dark Ambient! Atat ascult in prezent si nu prea reactionez la alte genuri, nici macar manele sau rock sau metal extrem. Nu mai reactionez la nimic altceva decat dark ambient! https://youtu.be/zKS54Icvw1A
Sunt destul de ok, dar sa stii ca marea majoritate a manelelor sustin drogurile, alcoolul, limbajul vulgar etc.