| Scirlat_Mita_1971 a întrebat:

Ce părere aveți despre masturbatori?

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se zice "masturbatorii" ci labari sau onanisti!
Parerea mea este foarte proasta despre labagi.

| Scirlat_Mita_1971 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu am părere proastă, pentru că urmăresc bongacams,striochat, chaturbate și altele, la secțiunea femei sau cupluri, le dau tokeni, și bineînțeles că fac o fac și eu l.a.

Și eu sunt la..giu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Scirlat_Mita_1971):

Atunci nu ai ce cauta pe un site unde sunt 90% copilasi.
Mergi cu Dumzneu in beci ....si da-ne pace aici!

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Si femeile care se mmasturbeaza cum se numesc? Labare? Poate onaniste.
Dupa mine e f okey, nu vad nimic rau in mmasturbare (pun cu 2 de m ca la conversatii poate sa nu mearga postat).

E o chestie okey atat timp cat nu faci rau altora, si la femei si la barbati.
Nu vad ce au unii cu asta. Nu stiu de ce doar noi romanii gandim asa, occidentalii considera okey.

| Mosotti a răspuns (pentru Scirlat_Mita_1971):

Normal ca nu ai parere proasta, bravo, esti open mind. Si eu o fac pe rupte zilnic, nu consider o rusine ca doar nu fac infractiuni si rau altuia.
Multi fac si daca-s cuplati, e o fantezie in sine, se fac reciproc.

Si femeile intre ele la fel, se fac cu mana, cu piciorul reciproc.
E o placere dorita de multi.
Si femei si barbati o fac in egala masura.
F bine ca urmaresti chaturbate si altele, ca doar o viata ai, n-ai 10, distreaza-te frate cat poti.

Lasa ca si copiii o fac la greu, gagica prietenului meu e educatoare, a zis ca au directiva UE sa nu ii deranjeze pe copiii care se mmasturbeaza, si culmea, fac asta si unele fetite si baieti, deci hai sa lasam vrajeala ca sunt copilasi pe aici, ca ei de mult fac asta multi din ei. Aici vin adolescenti care sunt deja versati pe treaba cu ssexul, de la mmastutbare pana la sex n pozitii.

Si pana la urma nu e ceva periculos, ca doar nu vad crime, batai, talharii, pe aici, nu sunt instigati sa faca rau, sa nu stie sa se poarte, sa nu respecte si asa mai departe.
Aveam aici o fata de 14 ani care zicea ca o facea singura, nu stiu ce intrebase.

Hai sa lasam comunismele totusi, sa mai evoluam putin.
Lasa sa stie si ei de astea, ca oricum se vor lovi de ele cat de curand.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu stiu despre ce comunisme vorbesti, ca eu traiesc in Australia de peste 30 de ani si vorbesc de educatia care au primit-o ai mei copii la scoala de aici.
Nu mai puneti tot ce nu sunteti capabili sa intelegeti pe seama "comunismului", fiti mai deschisi la minte si invatati ca nu-i rusine, chiar daca nu mai esti demult un adolescent.

Initiatorul trebuia sa puna subiectul la ssex, nu aici, dar aia e, ca sa scriu eu acu cu doi de s sau de m.

Pai tocmai ca suntem deschisi la minte, nu vad ce e asa nasol ca vad adolescentii despre mmasturbari, ca si cum ei nu stiu deja de mult.
Ca ai zis ca initiatorul sa nu mai zica ce zice, ca-s copii pe aici, lasa sa stie si ei, ca mmasturbarea n-a omorat pe nimeni, desi deja stiu mai bine ca noi astia mari.
Stiam noi in anii 90, dar astia?! Eu de la 13 ani stiu asa mai oficial, dar o faceam de pe la 9 ani.

Sa ii ferim de rele, nu de bune, droguri, bautura, fumat, neinvatat, si asa mai departe.
Sa nu se joace cu flexul sa se taie (au fost cazuri), sa nu se joace pe santiere sa se accidenteze, etc, sa nu se bata, sa nu vada crime, violuri, batai in familie.

Tot ce tine de sex e bun atat timp cat se face protejat (pentru evitarea bolilor si graviditatii) si ambii parteneri consimt, indif ca au 14 ani sau 84 acei oameni.
Iar aia care descopereau din astea pe la 19 ani chiar si la comunisti, ziceau "aoleeeeu, de ce n-am stiut mai devreme?".

Ziceam comunisme pentru ca atunci ce era de sex era luat de rau, de rusine, etc.
Ca in Germania unde am fost eu e cum zic, e libertinism, de pe la 12-13 ani fac aia ssex si nu mai zice nimeni nimic.
S-a legalizat si casatoria intre acelasi sex in iunie 2017, li se pare okey, nu ca la noi ca suntem batuti in cap si ii vedeam aiurea pe lgbt.
Nu stiu cum o fi in Australia unde esti tu.

Cum au fost educati copiii tai acolo si alti copii? Cum e acolo pe axa ssexuala?

Te cred, îți mulțumesc frumos pentru răspuns, să fii iubită?!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că sunt nefericiți, dacă sunt nevoiți să recurgă la asta.

| Scirlat_Mita_1971 explică (pentru sadrian46):

Că distracție, cel puțin pentru mine, că îmi place să zic că sunt la. g. u

| Mosotti a răspuns (pentru Scirlat_Mita_1971):

Si mie imi place ca ma mmasturbez, asa cum le place si la multi adolescenti de aici, unii au zis-o pe fata.
Normal ca e distractie, ca doar nu o fi urgie ca ai o placere.

Nu stiu de ce am impresia ca aia care is gica contra, o fac cel mai mult, nu toti dar destui.

| Mosotti a răspuns:

Am parere buna, mmasturbarea este f okey, e f buna cand nu ai partener, dar e buna si cand ai partener, mmasturbarea este si o fantezie in sine chiar daca ai partaner.

Plus ca, iti urca selectivitatea la parteneri, nu mai accepti orice ca cersetorul.

Si la femei e valabil acelasi lucru, care se mmasturbeaza.

| wildthing a răspuns:

Am o veste pentru tine...99% dintre oameni, barbati sau femei, fac asta, doar ca unii recunosc, altii nu. Nu e nimic rau in a te masturba (atata vreme cat nu devii dependent de asta), ba chiar te poate ajuta sa-ti tii hormonii sub control si sa-ti pastrezi sanatatea fizica si psihica.

| Scirlat_Mita_1971 explică (pentru wildthing):

Adevărul este că sexul e tabu, in multe țări ale lumii actuale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te masturbezi faci sex singur si asta nu e foarte bine, este o deprindere prosteasca, sexul se face cu iubita nu singur cum iai si freci puta pana iese frisca

| Scirlat_Mita_1971 explică (pentru anonim_4396):

Da,dar la chat xxx, merge, cum ar fi bongacams.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de ce nu e bine? Merge sa faci si sex singur, si femeile si barbatii o fac in egala masura. Faci si cu iubitul/iubita, si singur uneori.
Rau nu face, aduce placere.

Întrebări similare