| Dan a întrebat:

Ce parere aveti despre medici si medicii de familie, credeti ca ar trebui sa se implice mai mult impreuna cu persoanele fizice?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In mod normal medicii de familie ar trebui sa faca mai putina munca de birou si in cazuri speciale sa faca mai multe vizite la domiciliu. E prea multa birocratie si mereu vezi cozi. Ar trebui facut ceva, o restructurare.

4 răspunsuri:
| User a răspuns:

Super de treaba. cel putin al meulove struck
Da motivari la orice ora laughing

daniela
| daniela a răspuns:

Medicii de familie cred ca sunt categoria cea mai defavorizata, la usa lor stau cei mai multi batrani, de multe ori au si peste 40 persoane pe zi. Normal eu cred ca un medic de familie ca sa poata face ceea ce ne-am dori noi, adica la fiecare telefon sa fie la dispozitia noastra si sa ne trateze asa cum trebuie, inseamna sa aiba maxim 500 - 1000 persoane si sa fie atat de bine platit incat sa nu se mai gandeasca la cum sa castige un ban in plus ci doar cum sa ne vindece pe noi. E greu sa stii de vorba cu batranii care vor "pastila aia portocalie" pe care au luat-o in spital si nu altceva.
Si va dati seama ce ne va astepta daca medicilor li se vor taia sporurile de garda... asa vor guvernatii nostri.

| maya_7683 a răspuns:

Sistemul sanitar este unul care lasa mult de dorit, o mie de legi si toate in defavoarea oamenilor de rind.
Intradevar, munca unui medic este una grea si de raspundere insa, sa nu uitam ca totusi si pacientii sunt in primul rind oameni si ca nimeni nu merge la medic doar ca nu prea are ce sa faca acasa.Lipsa fondurior, lipsa unor salarii mai mari pentru medici nu sunt din vina pacientilor asa ca tratarea lor cu superficialitate nu este o solutie.
In ziua de azi, fara o mica atentie medicii nu mai bineoviesc sa se uita la tine.Intizi frumusel pliculetul care, trebuie sa fie cit ma consistent si atunci esti bagat in seama, pina atunci poti sa stai bine mersi pe la usile lor pina, sau te saturi, sau cum au mai fost cazuri, treci in lumea dreptilor.
Dar traiesc cu convingerea, si vreau sa cred ca mai sunt si acei medici carora le pasa de omul nu de pacientul din fata lor, le pasa de viata lui de durerea lui nu de cum sa faca un ciubuc in plus.
Si, ca un raspuns final, DA medicii ar trebui sa se implice mai mult, si in primul rind cu sufletul. Ei si-au ales aceasta meserie, nu le-a inpus-o nimeni si se fac raspunzatori de vietile pacientilor lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc Domnului, deocamdata nu stiu ce cozi sint sau care este treaba lor. M-a chemat o singura data sa ma cunoasca din cauza ca nu ma vazuse niciodata. Iar de implicat vad ca se implica serios pentru ca trimite asistenta pentru copii mici mereu iar pe sotie o cheama periodic(la 4 luni) la control cu hamsterul.Asa face cu toti. Iar ca sint probabil o multime care nu-si fac treaba este ca in proverbul cu padurea.