anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre mesajele mai mult sau mai putin subliminale care circula in peisajul audio vizual romanesc? ca de exemplu melodii populare sau mai ales manele cu texte de genul "sa moara dusmanii mei" care indeamna la crima cu premeditare? surprise
Nu vi se pare anormal faptul ca CNA-ul permite difuzarea unor astfel de melodii pe posturile TV?
Cum sa permiti difuzarea unor melodii care indeamna la crima cu premeditare pe niste posturi TV care emit la nivel national si a caror mesaje pot ramane adanc intiparite in subconstientul telespecatorului in special a copiilor care asculta de mici astfel de canale? Si apoi se mira ca de ce exista criminali?

3 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Eu ascult rap, hip hop, rock si alte genuri.

Asta nu inseamna ca sunt nici satanist, nici predispus sa ma bat cu baietii din cartier sau orice altceva. Fiecare persoana are o minte. In ceea ce priveste atunci cand esti copil daca parinti te lasa sa asculti, sa incerci sa etc... atunci o sa te lase sa faci si alte lucruri mai grave.
Mesaje subliminale sau nu toate melodiile au asa ceva. Singurul lucru care difera e mesajul.

Poti asculta sau nu. Este alegerea ta, dar nu poti obliga pe altii sa o urmeze.

Have Fun

| sabin89 a răspuns:

Sunt intru totul de acord cu tine. Este o lipsa de responsabilitate, atat din partea celor care emit mesajele, cat si a celor care le permit. Ai senzatia ca atat unii, cat si altii sunt manevrati de o forta superioara a raului.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Am o parere proasta despre oamenii care nu cunosc nici proprietatea termenilor. Habar nu ai ce inseamna mesaje subliminale.
"sa moara dusmanii mei" nu e subliminal deloc e chiar pe fata.