Interesanta, bine platita (cred), calatoresti mult... prericulos, nu ai timp de familie
Eu cred ca e una dintre cele mai bune meserii inventate . Sper sa reusesc sa o practic intr-o zi Toata lumea zice ca e o meserie periculoasa dar statisticile arata ca mai multi oameni mor in accidente rutiere decat in accidente aviatice. Asa ca...
Este riscanta in primul rand. Cand pleci intr-un zbor nu sti sigur daca te mai intorci sau nu. Si iti ocupa cam tot timpul, deci e destul de greu sa te dedici persoanelor iubite. Daramite sa-ti intemeiezi o familie.
Pe de alta parte e o slujba foarte bine platita si calatoresti in locuri frumoase.
E o meserie in care calatoresti pe degaeaba si mai si primesti bani pe deasupra! dar fiecare meserie cu riscurile ei!
Nu primesti bani degeaba. Stewardesele trebuie sa stea la indemana pasagerilor tot timpul zborului.;-)
Este o meserie suuuuuper frumoasa si banoasa as putea spune. Se merita sa o faci.
Buna. Nu este meserie nici rea dar nici super de ce? deoarece te platesc bine dar are si riscuri 80% de a muri deci eu zic ca e ok dar periculoasa si pe deasupra nu prea stai cu familia si cu cei dragi
Twixi întreabă: