M Jackson ramane o legenda, eu nu sunt fan dar am ramas un pic socat de celebritatea sa in intreaga lume. Ca om a avut o viata f controversata si plina de mizerie, dar ca si cantaret a fost unul din cei mai straluciti.
Da, intr-adevar m-a socat foarte tare! El a fost, este si va ramane un geniu... Sunt o mare fana Michael Jackson si voi fi mereu! Rest in peace, Michael!:X:X:X
Pot sa recunosc... nu am fost o fana infocata a lui M J... dar dupa ce a murit... lumea isi da seama ca a pierdut o adevarata legenda... de ce oamenii nu ii iubesc la timp pe cei cu adevarat talentati. am fost socata cand am auzit aceasta veste... si imi pare rau
Nici macar nu eram nascuta in 1992 cand a venit prima oara in Romania, dupa aia am inceput sa aud despre aceest cantaret, si "invatasem" daca pot spune asa acele povesti auzite de la stirile stupide aparute o data la o luna despre el, ca doar atatatimp aveau si ei pentru King of pop.nu? si chiar credeam ca este pedofil, ca era nebun, dar nimeni cat a trait nu a aratat de fapt adevarata fata a lui, abia dupa ce a murit s`a spus ca acuzatia de pedofilie este un fals, ca el facea numai bine si ca iubea copii si de aia ii ducea la neverland...nu sa faca cine stie ce...acum toti il apreciaza...nimeni cat a trait nu si-a dat seama de chinurile copilariei lui...si ca el is construise o lume pe care o visase... o lume de copiil dar asta il privea...fiecare avem un vis.asta a fost visul lui, si despre culoarea pielii el poate chiar a avut aceea poala de piele prin care isi pierdea noanta sau poate a fost doar un moft, si nasul lui, fiecare avem un defect asta a fost al lui... dar trebuie sa vedem ce a facut bine.Muzica care a trait in oamenii de peste tot. Abia dupa ce a murit am realizat ca adevarata muzica care trebuie ascultata este a lui.
Pur si simplu ma socat , in fiecare noapte ma gandesc oare e adevarat sa fi murit cel care ma inspirat atata timp?, din pacate DA mj a murit am pierdut un mentor, un prieten care ma face fericit atunci cand sunt trist din ziua de 25 iunie 2009 am jurat sa continui sa duc mai departe mesajul celui mai bun prieten al meu MJ.-MICHAEL nu am sa te uit niciodata, i love forever!