Am citit si eu despre el, da ca multi negri se ocupa cu drogurile, violenta,scandaluri,ura, fi sigur ca si ala care la impuscat tot negru e,astia nu au evoluat deloc,sunt tot acolo in copac degeaba sunt in america de atatia ani,majoritatea sunt hoti,drogati,primitivi, puturosi nu le place munca, le place sa cante, e groaznic ca astia se inmultesc mai repede decat albi asta e groaznic, era un cocalar care se credea barosanul strazi, un fel de salam de america
Negrii din America sunt ca tiganii de la noi
În fiecare zi mor oameni sub 20 de ani, dar acum că a murit ăsta, toată lumea e uimită, cum s-a putut întâmpla așa ceva? Nu ne vine să credem, ce știre șoc, a murit un om.
Zici că vine iarna în decembrie și ne ia prin surprindere.
Cam toti artistii si-au prezis moartea, asta pentru ca stiu si ei in ce industrie mizerabila sunt bagati.
Incep cu finalul, in zilele noastre mai repede se apuca cineva sa te filmeze cum mori decat sa-ti dea o mana de ajutor, oricat de usor ar fi.
Xxxtentacion e mort, probabil ca stia ca o sa moara, sunt piese in care zicea despre asta insa nu mai stau sa le caut dar stiam si daca cauti vei gasi si tu, nu merita asta sincer sa fiu, orice trecut ar fi avut, dar daca a fost sa fie, nu mai avem ce face, chiar m-as bucura sa fie viu, dar nu e, chiar daca ar fi fost posibilitatea de a falsifica tot, dar si-a iubit fanii si a inceput sa fie tot mai bun, sa ajute mai mult si etc. totusi a fost asasinat cica, asa zice wikipedia, nu prea am ce sa mai zic... el traieste in sufletele fanilor.