| ChristinaO a întrebat:

Ce parere aveti despre muzica crestina? mie, cel putin nu-mi place...adica da, are muzicalitate, dar mi se pare asa putin penibil sa faci muzica cu tema religioasa.nu ma injurati, asta e punctul meu de vedere.nu am nimic cu cei care o asculta(si eu sunt crestina) dar eu merg mai mult dupa conceptul "nu esti crestin daca mergi la biserica", ca nici masina nu te faci daca stai in garaj.(nu zic ca nu e bine sa mergi la biserica, ca si eu merg) dar mno.in opinia mea multi "crestini" sunt tare prefacuti(astia care is chiar foarte exagerati cu religia). eram doar curioasa sa vad ce parerea au si altii.Si vreau sa mentionez din nou:NU am nimic cu nimeni, nu vreau sa insinuez nimic, e pur si simplu o parere

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e vorba că-mi place. Nu merg la biserică decât de Paşte. Sau eventual atunci când mă spovedesc, împărtăşesc. Cred în Dumnezeu, nu cred în biserică în instituţia asta preopriu zisă. Nu trebuie să mergi la biserică ca să fi creştin, trebuie să crezi. Atât! Baftă!

| ChristinaO explică:

Sunt perfect de acord cu tine!

| Firefly a răspuns:

Nu sunt o persoana religioasa.Cred in Dumnezeu, dar nu cred in ce spun oamenii despre Dumnezeu.Nu merg la bicerica decat de Pasti.Fiecare alege ce vrea sa asculte, gusturile nu se discuta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LittleTweety tu'ti bati joc de site ai uitat sa o spui