| laur008 a întrebat:

Ce parere aveti despre noile schimbari aduse in biserica penticostala? Ma refer aici la muzica... tobe...chitara electrica...multe instrumente moderne... iar muzica lor religioasa seamana uneori cu un rock...sau blues...nu vreau sa fiu critic... dar crestinii se bazeaza pe traditie din cate stiu eu...nu stiu ce sa mai cred... vreau sa vad ce credeti si voi...:-

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hristos a mers cu crucea in spate, nu cu acordeonul. E dreptul lor sa se roage cum vor, atata timp cat nu ies cu tarmpanaua pe strada dupa adepti. E hilar uneori, alteori e jalnic. Sunt atrase catre cult anumite persoane taman prin aceasta muzica, ceea ce inseamna ca ramane credinta pe locul 2. Eu iau exeplul marilor domnitori romani, ale marilor scriitori ai neamului, al inaintasilor nostri: raman cum m-am nascut. E cel mai corect. E dovada statorniciei noastre. Ortodox inseamna drept credincios.

5 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Chiar nu ma intereseaza ce se poate gasi intr-o biserica penticostala. Am multi prieteni penticostali si pot spune ca-s foarte de treaba. Daca el in acea credinta si-a gasit chemarea si pacea sufleteasca, si il ajuta sa fie OM, chiar nu am nimic impotriva religiei lui si a modului in care o trateaza.
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este sa-i canti lui dumnezeu cu ori ce fel de instrument

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i canti lui Dumnezeu cu orice fel de instrument...
... dar depinde cum canti...
...muzica pe care o promovezi te atrage spre El. sau spre Hollywood...

| AdiMrr a răspuns:

Nu conteaza muzica sau genul de muzica, conteaza mesajul.

| laur008 explică:

Te inteleg dar eram curios ce parere au altii despre asta. si eu am prieteni si chiar neamuri in aceasta religie... dar cum spuneam...eram currios...si inca mai suntbig grin Numai bine si tie!