Cum adica ii lipsesc de mama lor adevarata?
Mama surogat nu e nici pe departe mama adevarata.
Si nu cred ca e vreo mama surogat care sa nu faca asta din propria vointa ci fortata ca nu cred ca face nicio clinica asa ceva.
Adica de mama lor, de partea feminina din care au fost creati, de femeia cu care sunt inruditi genetic. Pentru ca mama surogat nu inseamna doar purtatoare.
Si ce daca a facut-o pentru ca asa a vrut ea si nu a obligat-o nimeni? De cand se judeca asa moralitatea unui lucru?
Stiu, iar te-am pierdut. Dar e vina ta ca insisti sa imi raspunzi la intrebari cand habar n-ai pe ce lume traiesti si nu esti capabil sa porti o discutie.
Aaa. Documentează te puțin despre procedeu. Ai să afli de cine e creat un copil și cu cine e înrudit genetic în cazul de mama surogat. O să ai o surpriză. Ha ha.
Cat despre moralitate... O femeie care ajuta, de bunăvoie și care are și avantaje in final, un cuplu să aibă un copil asta fiind ultima lor șansă zici tu că nu e moral? Haha. Haha. Știi că sunt numeroase cazuri de mame surogat care nu primesc nici bani. O fac tocmai din moralitate. De a ajuta cupluri să aibă copii.
Și cică eu sunt pe alte lume. Hahaha
Oho, cum a zis el "vola", ma. Si nici nu se bucura, ii e indiferent de fapt.
Mare, mare barosan. M-ai dat gata cu atitidinea ta.
Treaba e ca a fi mama surogat în multe parti nu e ilegal.Atata timp cât mama nu e constransa sau fraierita sa facă, copilul și sa renunțe la el nu prea vad unde e ilegalitatea.
Da, nu e ok ca mama sa iti abandonezi copii.Si din perspectiva mea sa porți un copil în burta 9 luni, sa te atașezi de el și tot restul și după sa îl dai de parca nici nu a existat e aiurea rău.Dar dacă nu sunt forțate, iar spermatozoizii și ovulele sunt ale celor ce ii cer sa ii poarte un copil aia e.
Ilegalitatea e in noua lege din Italia. Acum o vezi?
"Dar dacă nu sunt forțate, iar spermatozoizii și ovulele sunt ale celor ce ii cer sa ii poarte un copil aia e."
Aia e... ce anume e "aia"? Si de ce e "aia" ceva bun?
Pai nu e copilul ei, ea a fost pe post de incubator.
Asta e si problema.
Nici o pedeapsă nu e suficient de mare atunci când e în joc viața unui om.
În Italia se practică exploatarea persoanelor vulnerabile, în special a străinilor, din păcate România este una dintre principalele "exportatoare" a acestor persoane