| Everestcompany a întrebat:

Ce parere aveti despre noul meu blog dedicat realitatii?
Am postat azi un articol despre relatiile dintre baieti si fete. Sper sa va placa. Va inviti sa il cititi.
http://mesajnecitit.wordpress.com/
Daca va place, va rog, sa distribuiti articole de pe blog-ul meu, pe Facebook, pe Twitter. M-ar ajuta mult. Va rog, lasati si o parere la un articol cand si daca veti accessa blog-ul meu. Multumesc mult.
http://mesajnecitit.wordpress.com/

6 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu am intalnit pana acum un blog de baiat care sa scrie articole exact cum citesc pe blogurile de fete.
Felicitari, tu ai reusit.

| Everestcompany explică (pentru AlexanderAdrian):

Care este diferenta, in general, dintre blog-ul unei fete si al unui baiat? Eu am scris ce am simti si ce am gandit. Probabil stii filmul "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat". Dar, dupa spusele tale, am procedat invers, si am gandit asemeni unei femei. Ma bucur daca ti-a placut maniera in care am redactat primul meu articol. Multumesc pentru apreciere.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Everestcompany):

Nu-mi plac blogurile de fete si in general cele care trateaza orice in modul ala feminin languros cu limbaj de roman de dragoste, clisee si dulcegarii ieftine. De fapt in general nu-mi plac subiectele tratate la modul asta, cred ca un barbat, daca alege sa scrie despre relatii si sex trebuie sa scrie intr-un mod masculin, sau transant, sau oricum altfel decat libidinos.

Articolul tau nu e chiar asa insa e prea cuminte. Nici tema nu te ajuta, o foaie dictando nu e ceva prea masculin, in fine e decizia ta.

Ai un avantaj, folosesti paragrafe, nu e totul ca un carnat, insa din pacate iti lipsesc alineatele (indentarile) si alinierea justify, musai. Fontul e prea mic.

De obicei baietii scriu despre politica, gadgeturi, injura diversi si diverse, nu stiu. Citeste de exemplu cateva articole de-ale lui Sebastian Bargau. linkul e usor de gasit.

| Cromatiq a răspuns:

Nu mai există blog-ul respectiv. Să înţeleg că te-a descurajat cineva, sau ai considerat tu de cuviinţă?

| Everestcompany explică (pentru Cromatiq):

Hmmm. Salut. M-am gandit mai bine, si as vrea sa ma axez pe crearea unui site. Am postat recent o alta intrebare, dar, o voi posta si aici, in cadrul acestui comentariu, si, sa imi oferi parerea ta in privinta unor nelamuriri, te rog, daca ai putea. Intrebarea este aceasta: "As dori sa imi creez propriul site, in cadrul caruia sa pun chestii interesante, cum ar fi: curiozitati, mesaje de dragoste, mesaje de sarbatori, diverse chestii amuzante, citate, maxime etc. Desigur, aceste chestii nu le-as inventa eu, ci le-as lua prin "copy-paste" de pe alte site-uri, si le-as adauga pe site-ul meu, cu unele modificari, cum ar fi adaugarea unor imagini care sa aiba legatura cu un anumit text. Ce credeti, ar putea avea succes, o sa am vizitatori? Nu fac asta pentru bani, ci pentru a invita la cunoastere si pe ceilalti, pentru a citi, de exemplu, ceva ce nu stiau.

As mai avea o intrebare: daca iau acele texte de pe alte site-uri, comit o infractiune? Presupun ca, din moment ce gasesti aceleasi lucruri pe mai multe site-uri, nici altii nu au patit nimic, si, la fel ca mine, si altii au luat acele texte, la randul lor, de pe alte site-uri prin "copy-paste."
Multumesc anticipat.

| Cromatiq a răspuns (pentru Everestcompany):

Salut!
Ţin minte că am văzut întrebarea ta pe site şi am ocolit să răspund la ea, pentru că este cu dus - întors. Aici trebuie să ai grijă cu reproducerea materialelor, să nu te loveşti de plagiat. Nu te uita la unul sau altul care nu a păţit nimic, pentru că aceia nu au fost reclamaţi încă de nimeni. Aici depinde şi dacă autorul îsi rezervă drepturie de creaţie. Dacă te uiţi la începutul unei cărţi sau manual, chiar şi pe site-uri, vei găsi texte asemănătoare de genul: "Toate drepturile rezervate editurii/autorului", sau "Orice reproducere fragmentară sau integrală este interzisă, fără acordul editurii/autorului" şi pot fi cazuri în care poţi cere acordul autorului.
Am văzut idei luate din alte regiuni ale lumii, transpuse aici în România şi care au avut succes. Aceştia au avut demnitatea, ca şi tine de altfel, de a nu-şi însuşi creaţia, ci doar meritele. Poate au cerut drepturi autorului... dar nu am de unde să ştiu.
Te încurajez să faci ceea ce ţi-ai propus, cu scopul de a învăţa şi de a crea, nu de a te rezuma la a reproduce şi atât. Astfel, vei evolua, şi peste ceva vreme vor învăţa sau "fura" alţii de la tine.
Legat de site, din păcate nu sunt în domeniu să-ţi vorbesc despre traficul şi popularitatea unuia.
Îţi urez succes în ceea ce vei face!
Numai bine!