Este un nume cam simplu dar ceea ce-mi place la numele tau este semnificatia numelui "erou".
>> Sper sa-mi acorzi acea funda!
Ti-am dat funda pentru faptul ca mi-a placut raspunsul tau si ai fost primul.
Alt destept, ma abtin sa nu iti scriu un comentariu jignitor la adresa ta, cu toate ca il cam meriti, parerea mea.
Tu ai pus întrebarea doar ca să fii complimentat?
Am fost doar curios sa stiu ce parere au useri de pe TPU despre nume, dar m-a deranjat un pic ce a spus Bogdan asta si Stain desteptul ala, cum sa nu.
Odata ca ai pus intrebarea fiecare isi poate da cu parerea! Asta e a mea
Mie mi-au plăcut răspunsurile lor.
Încă nu pot da voturi, dar din partea mea primeau câte un amuzant.
Şi tu ai fi primit amuzant la
'' Nu primesti funda la intrebarea asta sau la oricare de a mea la care ai da tu un raspuns, nici daca ai raspunde primul tot nu ti-as da. "
Te oftici frumos tu.
Apropo la primul comentariu ai scris "najpa" si e gresit, gramatica este esentiala, doar mi-am dat cu parerea, cum ai spus tu.
Haideti ce rost mai are sa dai comentarii la intrebarea asta? ca si asa am dat funda demult.
Ma tu ne minti. De unde stii tu ma '' straine'' daca am facut-o sau nu pana acum. Te-ai dat de gol. Nici aici nu am scapat de tine? Ia vezi-ti tu de viata ta si las-o pe a mea in pace.
Parcă iești sranii miliarder din Abu-Dabi care s-o cumpărat mașină la zakaz din platina
Intrebarea asta am pus-o de cand aveam numele asta;
DUDEspiderman0015
Dar am preferat sa il schimb asa, pentru ca am o poza cu un bmw din NFS.Iar eu habar n-am la ce te-ai referit.
Lolllipop întreabă:
mirunaioana întreabă:
adellina întreabă: