| Elena1234456 a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata care fumeaza? Vi se pare un gest senzual - sau din contra - va scarbeste?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am impresia că așa-zisele poze artistice cu fete care fumează simbolizează pericolul și o autodistrugere mai plăcută, căderea în păcat a lumii și ispita; unora li s-ar părea sexy și interesant, alții realizează că e cam grobian sau sunt de moda veche care spune că femeile sunt scârboase când fumează.

Oh da, standarde sociale și tipare impuse de cei... impunători, niciodată sexele nu o să fie la fel, dar mai ales nu egale.

41 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu am nimic cu persoanele care fumeaza...dar sa fumezi nu mi se pare deloc un gest senzual, dimpotriva.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
fiecare face ce doreste, dar din punctul meu de vedere, urasc femeia beata si cea care fumeaza, mai ales pe strada, imi vine sa ma duc sa ii bag tigara pe gat, fata trebuie sa fie mereu fresh, nu cu tutun in gura.iar fetele care fumeaza sunt catalogate foarte urat.
O zi frumoasa sa aihappy

| TeoPT a răspuns:

Ce poate fi senzual la o fata care fumeaza? Atat de senzual, sa o dai cu capul de asfalt, nu alta.

| mona a răspuns:

E viata si sanatatea ei, nu sunt in masura sa judec pe cineva care fumeaza[si eu fumez]

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
E ceva nesemnificativ, sunt destule fete care fumeaza.
Un viciu de genu, nu poate cataloga o fata!

| Liviu a răspuns:

Eu ca barbat sa zicem ca... ar fi ok sa merg pe strada cu tigarea-n mana.
Nu cred ca sar uita vreo baba sau vreun mos urat la mine.
Insa daca vezi vreo puicuta de vreo 20 de ani, cu tigarea-n mana nu cred ca da bine.
Personal nu prea vad femei fumand pe strada. cand parintii mei fumau, tata nu o lasa pe mama sa fumeze pe strada, acum nu stiu ce sa zic happy

| DNSK a răspuns:

Atata timp cat nu e altceva, e treaba ei, viata ei, plamanii ei, banii ei. cine suntem noi sa judecam omul? faca ce vrea el, de aia se numeste "viata lui". nu ne uitam niciodata la noi, ci doar la altii. mi se rupe daca o fata fumeaza sau nu. daca ar fi la o adica, e un gest senzual ca noi sa zacem prin birturi, sa ne batem, sa fim regii si voi cu.ele? pai vezi.

| morningstar a răspuns:

Mi se pare un gest nepotrivit unei femei. Ca sa nu mai spun de cat de tare ma intriga o femeie gravida care fumeaza sau care cu o mana impinge carutul copilului si cu cealalta fumeaza :O Si din pacate, sunt destule!

| Azµre a răspuns:

Depinde de la persoană la persoană.

| Wøodenpints a răspuns:

Aceeaşi părere pe care o am şi despre un băiat care fumează. Atâta timp cât o face pe banii şi plămânii ei, chiar nu-mi pasă. E plăcerea şi viciul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urit!
O fata trebuie sa aiba un miros frumos, nu a tutun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fumatul nu este un gest senzual. Din contra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este urit si nasol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma scarbeste, dar nici nu mi se pare un lucru minunat.Fiecare face ce vrea, dar cei ce fumeaza pierd sanatate si bani, degeaba.Nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca n-am incercat, dar tot un lucru inutil mi se pare.
Nu e nimic senzual la o fata care a inceput sa fumeze ca sa para mai cool (sau din motive neimportante), ca apoi sa nu mai scape de viciul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă scârbeşte şi nici nu mi se pare senzual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Fumatul poate cauza cancer în timp, fiecare cu educaţia lui, însă ei vor să se bage în pământ singuri, n-au decât!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,e un pic senzual, dar nushh, parca emana si ceva bitchicismlaughing, n-am gasit alt cuvant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca e bine ca exista si nefumatoare...destule. Ma abtin de la alte comentarii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și nefumătoare imbecile vrei să spui?
Eu sunt printre ele.

Ok. Tu ai zis.

Eu am zis.

O fumătoare mai inteligentă te-a binecuvântat cu inteligenți. Aceeași fumătoare care îi trăsnea cu inteligenți peste tot la întrebarea lui Teo.

| fadnox a răspuns:

Fata, baiat, neutru (?) tot fumat ramane, nu mi se pare nicicum, doar fumul e inecacios

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu mi se pare in vreun fel.
Faci ce vrei.Imi plac tigarile, mai iau una cand stiu ca nu ma va prinde nimeni.

| karsivan a răspuns:

Pute asta e raspunsul nu vad nimic senzual in asta, lasand deoparte partea cu sanatatea, si crede-ma ca stiu ce vorbesc.

| Andeuta a răspuns:

Nu-mi place sa vad o fata fumand mai ales cand am prietene care spun ca sunt mai speciale si mult mai in centrul atentiei daca fac astasad

| Ƨirenia a răspuns:

E doar un viciu frate...
Nu-i nici senzual nici altfel.

| ellaells a răspuns:

Daca stii sa fumezi nu este un lucru scarbos... Eu oricum nu agreez persoanele care nu se pot abtine din fumat nici macar o ora si fumeaza oriunde...

| raicard a răspuns:

In ziua de azihappy fumatul e la moda.
ii va scarbi doar pe nefumatorii.

| QueenOfSpades a răspuns:

Vă cam căcaţi pe voi cu senzualitatea în orice lucru banal. Nu mi se pare nicicum. E strict problema celuilalt, indiferent dacă e femeie, sau nu.

| Bia2001 a răspuns:

Pe mine ma scarbeste. este fata, iar fetele nu ar trebuie sa miroasa a tigari sau altceva

| Cigαяєttє a răspuns:

Nici una, nici alta, oricine poate sa decida singur ce vrea sau ce nu vrea sa faca.