| Elena1234456 a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata care fumeaza? Vi se pare un gest senzual - sau din contra - va scarbeste?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am impresia că așa-zisele poze artistice cu fete care fumează simbolizează pericolul și o autodistrugere mai plăcută, căderea în păcat a lumii și ispita; unora li s-ar părea sexy și interesant, alții realizează că e cam grobian sau sunt de moda veche care spune că femeile sunt scârboase când fumează.

Oh da, standarde sociale și tipare impuse de cei... impunători, niciodată sexele nu o să fie la fel, dar mai ales nu egale.

41 răspunsuri:
| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

O fata trebui sa miroasa a parfum sau a sapun nu a tigari!

| andrei1993a a răspuns:

Nu ma deranjeaza atata timp cat nu o vad fumand pe strada, o fata trebuie sa se respecte, iar daca e fumatoare se poate duce la o cafenea sau acasa cu iubitul fumand amandoi si stand de vorba, dar nu pe strada.

| DeeaDiduu a răspuns:

Nu e bine sa fumezi, ajungi la tot felul de boli

| givehelp a răspuns:

Salut. Sunt de parerea ca nu e chiar atit de rau in cazul in care fumezi destul de rar, poate doar alaturi de iubitelul tau, asta in cazul in care el nu are nimic contra. In ceia ce priveste frumusetea vei avea fata cu piele problematica, un miros permanent uryt din gura, chiar de rontai guma de mestecat non stop. Miinile tot vor mirosi urit. In rest nu ma derajeaza.

| Amneziedevise a răspuns:

După părerea mea, fumatul nu ajutăcu nimic. Nu fumezi când eşti nervos, cum zic unii. Pur şi simplu, dacă te apuci, nu poţi să te mai laşi. oricât de mult ai încerca.
Nu îi stă bine unei fete încontinuu cu ţigara în mână. şi repet, asta este doar părerea mea.

O zi bună.:*

| mady03 a răspuns:

Mi se pare execrabil pentru o fatasad..In primul rand isi distruge sanatatea, iar in al doilea rand E FATA!

| Anonimul44 a răspuns:

Nasol, isi distruge sanatatea proprie si pe cea a celor din jur.

| Midvinterdraken a răspuns:

Trebuie să fii puţin cam însetat de atenţie ca să fumezi doar ca să pari că ai o anumită atitudine. NO.
Nu am nimic cu ele, dar nici nu mă impresionează.