| Elena1234456 a întrebat:

Ce parere aveti despre o fata care fumeaza? Vi se pare un gest senzual - sau din contra - va scarbeste?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am impresia că așa-zisele poze artistice cu fete care fumează simbolizează pericolul și o autodistrugere mai plăcută, căderea în păcat a lumii și ispita; unora li s-ar părea sexy și interesant, alții realizează că e cam grobian sau sunt de moda veche care spune că femeile sunt scârboase când fumează.

Oh da, standarde sociale și tipare impuse de cei... impunători, niciodată sexele nu o să fie la fel, dar mai ales nu egale.

41 răspunsuri:
| Cigαяєttє a răspuns:

Nici una, nici alta, oricine poate sa decida singur ce vrea sau ce nu vrea sa faca.

| TeoPT a răspuns:

Ce poate fi senzual la o fata care fumeaza? Atat de senzual, sa o dai cu capul de asfalt, nu alta.

| Liviu a răspuns:

Eu ca barbat sa zicem ca... ar fi ok sa merg pe strada cu tigarea-n mana.
Nu cred ca sar uita vreo baba sau vreun mos urat la mine.
Insa daca vezi vreo puicuta de vreo 20 de ani, cu tigarea-n mana nu cred ca da bine.
Personal nu prea vad femei fumand pe strada. cand parintii mei fumau, tata nu o lasa pe mama sa fumeze pe strada, acum nu stiu ce sa zic happy

| Bia2001 a răspuns:

Pe mine ma scarbeste. este fata, iar fetele nu ar trebuie sa miroasa a tigari sau altceva

| Wøodenpints a răspuns:

Aceeaşi părere pe care o am şi despre un băiat care fumează. Atâta timp cât o face pe banii şi plămânii ei, chiar nu-mi pasă. E plăcerea şi viciul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca e bine ca exista si nefumatoare...destule. Ma abtin de la alte comentarii.

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

O fata trebui sa miroasa a parfum sau a sapun nu a tigari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și nefumătoare imbecile vrei să spui?
Eu sunt printre ele.

anonim_4396

Ok. Tu ai zis.

anonim_4396

Eu am zis.

anonim_4396

O fumătoare mai inteligentă te-a binecuvântat cu inteligenți. Aceeași fumătoare care îi trăsnea cu inteligenți peste tot la întrebarea lui Teo.