Sunt situatii pe care nu le alegem voit, se intampla, nu poti avea o parere pro sau contra deoarece nimeni nu doreste sa se imbolnaveasca, sigur ca are sanse de ce nu.
Nu imi permit sa am pareri despre oamenii care au boli psihice reale.
cat despre casnice... daca se descurca cu banii doar din venitul sotului e absolut treaba lor ce fac.
Boala psihica nu era un grava, era mai mult o depresie, nu ma refeream la persoane cu dementa, etc. Multumesc pentru raspuns!
Deci avem 3 situatii si o sa iti ofer opinia mea personala in ordine asa cum le-ai si prezentat:
1. Pentru primul caz nu am o parere negativa, adica problemele de sanatate nu sunt de luat in ras, nu vad de ce ar fi interpretat altfel un astfel de caz care este cat se poate de serios. Daca e privita de sus de catre oameni, atunci sa le fie rusine, nu vrea nimeni sa fie bolnav pe lumea asta. Sanatatea nu ne-o putem alege noi din pacate de multe ori, indiferent cat de mult ne protejam.
2. Despre o femeie care este casnica nu am o parere anume, adica fiecare se descurca cum poate si le stie pe ale sale. Poate are copii de crescut, poate are parinti de ingrijit, poate are venituri pasive, nu judecam.
3. Nu vad de ce nu. Un barbat sa stii ca de cele mai multe ori s-ar insura cu o femeie fara loc de munca, dar o femeie nu prea ar alege un barbat somer. Iar cu aceasta afirmatie sunt convins ca vor veni multe fete sa imi sara in cap dar chiar s-au facut studii pe baza a mii de interviuri luate in diverse tari la femei de toate varstele si majoritatea au raspuns ca nu ar lua un barbat somer. Nu zic ca nu sunt exceptii de ambele tabere dar vorbim de marea majoritate nu de o persoana din 100. Uite acum daca tot stau sa ma gandesc, din toate iubitele pe care le-am avut in ultimii 8 ani ( de cand sunt major ) una singura avea job iar restul fie nu lucrau nimic si stateau pe banii parintilor, fie erau studente dar nu s-ar fi bagat nici macar la un part time.
Un punct de vedere pertinent si de luat in seama! Multumesc tare mult pentru raspuns!
Normal ca o femeie fara loc de munca are sansa la o relatie de cuplu, nici nu as vedea de ce nu.
Fiecare face ce doreste cu viata lui, cu propria lui persoana. Am o parere cat se poate de normala pentru ambele cazuri.
anonim_4396 întreabă: