Ori ea nu rezonează cu cei de varsta ei ori cei de varsta ei nu prea rezonează cu ea. Dar asta spune totusi ca e o persoană mai matură și se simte bine în compania celor asemănători ei, probabil are si ce invata din experienta lor, plus că e drăguț să fii ala tânăr intr o gașcă de genul
Inseamna ca ai creier,nu mereu varsta =maturitate, e foarte bine ca iti folosesti timpul de a invata,cunoaste lucruri noi, nu discuti absurde, critici, judecati, barfe cum o fac majoritatea
Ca duc lipsa unui parinte ori sunt incapabile sa ia decizii personale, asteptand sa primeasca sfat sau sa fie indrumat intotdeauna, de altcineva.
Păi așa m-am simțit și eu în trecut. A trebuit să ajung la facultate să nu mai simt că sunt înconjurat de puștani imaturi, neserioși, fără pic de profunzime.
Compania, amiciția... ce poate fi rău în asta?
Fetele se maturizează mult mai rapid decât băieții. Și e normal să prefere băieții mai în vârstă cu 4-5-6 ani.
Pentru că cei de vârsta lor sunt încă infantili majoritatea.
O părere foarte buna, pentru ca eu sunt persoana aia .
Ai ce invata de la ei, plus ca au alta perspectiva asupra vietii.
Păi înseamnă că persoana respectivă nu are interese comune cu persoanele din aceeași generație și prin urmare nu socializează cu cei de vârsta ei/lui.
Aici sunt mai multe chestii.
Poate fi vorba de gradul de maturitate al persoanei respective așa fel încât o persoana nu se poate înțelege cu cei din generația și din prisma faptului ca are gradul de maturitate mai mare decât ei.
Sau mai poate fi legat și de trendurile care există în viața sociala adică poate persoana respectiva nu e in trend cu cei din generația sa.
EU AM AVUT O IUBITA CU 11 ANI MAI MARE DE CÂT MINE DE când aveam eu 18 ani pamână când am făcut 26ani
Superb minunat sa fie fata femeia mai coapta la minte de cat toate paseluțele astea de oras.
Ca pe mine ma eneveaza sa stea de vorba cu altii.sa se vrajeasca cu altii
Sa mai aibe inca 18 barbati pe facebuci carora ea le spune ca el este unicul si singurul ei iubit
xLionel întreabă: