| XxXxMariusXxXx312 a întrebat:

Ce parere aveti despre oameni albi (la piele)... Colegii si prietenii mei fac misto pe tema asta. Dar nu am ce face asta e tenul meu si nu ma pot bronza!

10 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Da-le un Brogue Kick ca Sheamus si sa vezi ca nu mai fac mistolaughing

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Sunt super(nu o sa rada cand te faci ca Sheamus cu o slujba buna)

| LegionarulRoman a răspuns:

Esti sigur ca nu te poti bronza? Ai incercat? Asa am crezut si eu pana in vara aceasta. Daca vei vrea vara viitoare sa te bronzezi incearca in intervalul 10-11 sau 17-18, si foloseste ulei de masline si consuma multe rosii(am citit ca au o subst care activeaza melanina din piele). Referitor la intrebarea ta, nu ar trebui sa fie probleme, desi se considera ca esti mai "sexy" daca esti bronzat si atragi "gagici".

| XxXxMariusXxXx312 explică (pentru LegionarulRoman):

Am fost rosu pe corp de vreo 9-10 ori vara trecuta... M-am dat si cu ulei de masline si...

| 4ndr33y a răspuns:

Din punct de vedere social, n-am absolut nici o problema, mi se par persoane normale, la fel si cei cu tonuri mai inchise, mazlinii.
Apropo, sa nu incerci vreodata sa te bronzezi... ai sa regreti laughing

| XxXxMariusXxXx312 explică (pentru 4ndr33y):

Adica de ce sa regret laughing?

| 4ndr33y a răspuns (pentru XxXxMariusXxXx312):

O sa suferi arsuri coricat de treptat te-ai bronza si in plus o sa te albesti la loc.

| ruddy a răspuns:

Ceva de gen ii si la mine, fac toti misto ca am un tent ceva mai inchis... is niste bulangi dai in ****** laughing)

| xFaBu a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata bronzul.
4ndr33y +1
aia care fac misto de tine:
1.sunt tigani
2.vor sa fie si ei mai deschisi
3.nu au ce face/nu au ce vorbi
4. aparent sunt bossi dar peste 20 de ani vor deveni ingineri la salubrizare
5.nu ai voie sa jignesti pe nimeni prinvind aspectul fizic/placeri/orientari politice/religioase.
->legile din constitutia romaniei.

| Cpetre95 a răspuns:

Te referi ceva in genul actorilor principali din Twilight happy si eu sunt pe aproape dar nu mi s-a intamplat pana acum sa faca cineva misto de mine pe aceasta tema...