Esti sigur ca nu te poti bronza? Ai incercat? Asa am crezut si eu pana in vara aceasta. Daca vei vrea vara viitoare sa te bronzezi incearca in intervalul 10-11 sau 17-18, si foloseste ulei de masline si consuma multe rosii(am citit ca au o subst care activeaza melanina din piele). Referitor la intrebarea ta, nu ar trebui sa fie probleme, desi se considera ca esti mai "sexy" daca esti bronzat si atragi "gagici".
Am fost rosu pe corp de vreo 9-10 ori vara trecuta... M-am dat si cu ulei de masline si...
Din punct de vedere social, n-am absolut nici o problema, mi se par persoane normale, la fel si cei cu tonuri mai inchise, mazlinii.
Apropo, sa nu incerci vreodata sa te bronzezi... ai sa regreti
Adica de ce sa regret ?
O sa suferi arsuri coricat de treptat te-ai bronza si in plus o sa te albesti la loc.
Ceva de gen ii si la mine, fac toti misto ca am un tent ceva mai inchis... is niste bulangi dai in ****** )
Nu mi-a placut niciodata bronzul.
4ndr33y +1
aia care fac misto de tine:
1.sunt tigani
2.vor sa fie si ei mai deschisi
3.nu au ce face/nu au ce vorbi
4. aparent sunt bossi dar peste 20 de ani vor deveni ingineri la salubrizare
5.nu ai voie sa jignesti pe nimeni prinvind aspectul fizic/placeri/orientari politice/religioase.
->legile din constitutia romaniei.
Te referi ceva in genul actorilor principali din Twilight si eu sunt pe aproape dar nu mi s-a intamplat pana acum sa faca cineva misto de mine pe aceasta tema...
anonim_4396 întreabă: