Pai eu zic ca sunt foarte multe lucruri care inca nu au fost total descoperite..cred ca fiecare are un punct de vedere diferit cand vine vorba de asta desii trebuie sa fi open minded sa le intelegi pe toate. categoric sunt si multe porcarii mai ales pe net unde se vede cu ochiul liber ca e categoric imposibil sa fie adevarat dar eu una sunt fascinata de astfel de subiecte de cand eram mica si pot zice ca nu cred asa mult in astfel de chestii dar nici nu as garanta ca sunt false... oricum nu sti daca e adevarat decat dupa ce treci printr-o experienta de genul asa ca doamne fereste sa aiba cineva parte de asa ceva((:
Buna.Si eu pot spune ca sunt fan, nu cred in astfel de manifestari, dar tot consider ca lumea e libera sa creada ce vrea. Creierul uman e capabil de chestii inexplicabile, asa ca nu e exclus ca multe astfel de intamplari sigur au existat pentru persoana respectiva, doar in minte.
E o prostie sa razi de ei. In principiu nici eu nu cred in paranormal, dar nu mi se pare nici amuzant, nici problematic sa creada in paranormal. Fiecare cu paradigma lui