| troleibuz a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care fura poze si se dau alte persoane pe internet?

42 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns (pentru Mosotti):

Poate că nu se rezolva, dar măcar ar fi informată. Da, poate că nu se vede că îi face rău, dar putem spune că, un cont cu o poza care nu îți aparține, îi pătează imaginea persoanei din fotografia profilului.

| Mosotti a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu pateaza nimic. Daca ar fi asa, ar trebui ca zeci de milioane sa se sesizeze, foarte multi fac asta si se stie, se accepta tacit pana se face rau, cand se face rau, abia atunci se sesizeaza treaba.
Si daca e informata si nu se rezolva, ce rost mai are sa fie informata? Sa se sperie sau sa se dea peste cap?

Dorotheea a vb frumos aici mereu, nu a ras de nimeni, nu a calomniat, nu s-a certat, nu nimic, nu e problema! Si daca fata de pe FB e chiar ea fara ca troleibuz sa stie?! Haha...aia e, nimic nu e sigur.

| Mosotti a răspuns (pentru troleibuz):

Si daca acea fata de pe FB e chiar ea?! Si tu habar n-ai, ca n-a spus. Zic asa ca idee, nu ca, chiar asa ar fi.

Mai sunt care se sesizează, mie unul mi-ar fi plăcut să știu cine îmi folosește pozele, cel puțin dacă mi le incarca pe toate de pe profil, simultan, fără oprire.

Da, a vorbit frumos, la ea nu este o problemă, vorbeam la general happy. Nimic nu este sigur, nici macar tu că ești originalul Mosotti și că nu te-a înlocuit careva în timp!

| Mosotti a răspuns (pentru Celcestietot):

Pe mine teoretic m-ar putea inlocui cineva daca imi da 2-3 in cap si intra in casa (nu stau de pe telefon niciodata), dar nu poate sa-mi inlocuiasca stilul.
Dar daca-s Mosotti de pe softpedia desi am zis ca nu-s?! Haha.
Insa s-ar vedea imediat, ala e tacut, scrie rar, scurt, mai rece, a fost moderator acolo, eu n-am fost.

Hehe, corect laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Mosotti ăla de pe Softpedia cred că e alter-ego-ul tău malefic. laughing Glumesc. :-P

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Romania e o tara frumoasa dar pacat cai locuita.
Terra adica pamantul e o planeta frumoasa dar pacat cai locuita. Calea Lactee e o galaxie frumoasa dar pacat ca exista planeta Terra acolo.

"Ce parere aveti despre oamenii care fura poze si se dau alte persoane pe internet?" unii fac asta ca sa se dea mari s-au sa santajeze ca sa le ceara bani. OMUL e o creatura foarte dificila si nenorocita.

Lumea in care traim noi e PROST conceputa deci in concluzie aici nu mai e de trait.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, haaha.

| Mosotti a răspuns:

De ce mai? Ce are? Exista mai multe categorii de oameni:
1 - Care nu fac
2 - Care fac si nu recunosc
3 - Care fac si recunosc

Eu am facut pentru teste de viata sa invat ceva, nu de altceva. Pentru ca in mod normal e o prostie sa te dai cu poza altuia, ca atunci cand te vezi cu acel om, oricum e nasol. Dar ca sa vezi anume chestii, e util si asa.

| troleibuz explică:

Evelina Pană.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detectiv să te faci.