| FaultInAtac45 a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care vorbesc fara sa cunoasca? De exemplu eram cu cineva in masina si afirma ca nu am eu sansa sa ajung la jobul x, de unde stie ala ce skilluri mai am eu ca sa ajung farmacist? Ca nu am mai vorbit de 5 ani + ca am luat bac sunt ok.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bravo că ai bacul. Cu facultatea de medicina și farmacie cum stai?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Nu, el zice ca avea bacu cand vorbea cu ala adica acum 5 ani, nu a zis ca nu a facut facultate sau ca nu va face. Asa cred.
Ala i-a zis ca nu are stofa, n-a zis ca n-ar putea face facultatea, chiar daca nu o are acum.
Adica chiar daca o face, nu ar avea inclinatie sa-si faca treaba bine. A vorbit aiurea, clar.

| Freya1 a răspuns:

Nu e ok sa vorbești fără sa știe sigur ce spui.Dar mai sunt oameni ce își dau cu părerea în funcție de cum vad ei lucurile, sau de cum te vad pe tine, sau de cum aud informațiile pe care i le dai.

| SilentRain a răspuns:

Părea mea este că mi-se rupe de oamenii care vorbesc de dinafară.

| Dismally a răspuns:

Pentru a lucra ca farmacist ai nevoie de studii de specialitate, nu e suficent liceul.

| Mosotti a răspuns (pentru Dismally):

Asta stie si el ca are nevoie de fac de farmacie care dureaza 5 ani.
Ala poate a vrut sa zica, ca si daca o face, n-ar avea cum sa isi faca treaba, ca nu l-ar vedea cu inclinatii catre aceasta meserie.

E cum as face eu dreptul, il fac, dar nu am inclinatie si nu as putea sa-mi fac meseria de avocat de ex.
Dar doar cine ma cunoaste poate spune asta.

| Dismally a răspuns (pentru Mosotti):

Asta e mai puti importat pentru ca sunt o gramada de oameni care nu au nici o treaba cu domeiul in care lucreaza doar ca sunt calificati, deci poti face si ceva pentru care n-ai nici o inclinatie.

| Mosotti a răspuns (pentru Dismally):

Faci si ceva pentru care nu ai inclinatie daca merge asa. Uneori nu merge.

| CostinAlamariu a răspuns:

Low IQ