| flory_5471 a întrebat:

Ce parere aveti despre oamenii care zic ceva de genul: aaa, tu esti oltean! sau moldovean etc? Eu sunt olteanca si fac facultatea in ardeal, Sibiu, si vreau sa zic ca ma confrunt des cu problema asta. Nu inteleg de unde atata discriminare pentru ca in fond si la urma urmei toti suntem oameni!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Este un fel de rasism/discriminare in propria tara. In loc sa dovedim altora ce putem, de ce suntem in stare (in sens bun, pozitiv), ne intrecem ca prostii intre noi. Este atat de ROMANESTE! oh go on

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@flory, ma bucur, ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Mersi pentru apreciere!winking

| Razvan a răspuns:

Oamenii aia inca mai traiesc pe timpul cand inca nu exista Romania Mare. Ei au ramas la stadiul de Tara Romaneasca, Moldova, TransilvaniawinkingMie mi se par intresanti "strainii" de peste Carpati dar nu casc gura ca prostul de parca vorbesc chineza.Bine,mai zic niste cuvinte care nu le inteleg sensul dar cer lamuriri. Daca el/ea imi rade in fata, il dau dracu` si am incheiat lectia de geografiehappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil, acei oameni isi manifesta astfel nationalismul. Iar uneori, nationalismul asta e o boala tare grea.
Cand am facut eu facultatea, la Iasi, eram acolo adunati cam din toata tara. Ne distra grozav pe vremea aia, sa ghicim dupa accentul fiecaruia de prin ce regiune suntem. In orice caz, daca n-as fi avut eu colege oltence, murea fi-meu prost ca n-ar fi stiut ce-i aia "lubenita".

| Bacemi a răspuns:

Am auzit si eu astfel de vorbe. Spuneau ca vasluienii sunt doar niste betivi si buni de nimic. Eu sunt din judetul Vaslui si consider ca vorbele astea sunt o minciuna. Sunt doar o rautate. Avem si noi, moldovenii oameni de valoare ca toti ceilalti. Nu cred ca are vreun rost sa ii enumar acum. Am avut, avem si vom avea valori.

| xNirvana a răspuns:

Am o parere foarte proasta despre acesti oameni.
E ca si cum ar veni un American si near spune "Hahaha, voi sunteti Romanii deci sunteti saraci" [ a fost un episod din South parca un fel de desene animate +15 xD un episod care se numeste Romania sucks :l sh ne face tara de ras cauta p Youtube daca vrei sa vezi]
Toti suntem Romani deci ce conteaza din ce colt al tarii venim.
Asta e rasism.

| dhraqull a răspuns:

Apai no, noi ardelenii nu vrem sa jignim, asa zicem noi.
Servus!

| flory_5471 explică:

Cu placere NOname!