Modestia nu inseamna umilinta si dispret fata de sine. Inseamna doar starea in cere nu vrei sa stie toata lumea cat de bun esti. Este dreptul pe care il lasi celor din jurul tau sa te aprecieze mult sau mai putin corect. Nu costa nimic si face bine tuturor.
Eu cred ca oamenii modesti sunt oamenii cu bun simt, sunt naturali, realisti si cu picioarele pe pamant
Modestia nu inseamna neaparat sa te injosesti. e doar bunul simt .si lasi totul la aprecierea celor din jur.recunosc .nici mie nu imi plac oamenii parveniti si cu exces de ego. dar asta nu inseamna ca persoanele respective nu exista.
Modestia înseamnă să faci o estimare corectă a propriei persoane.
Jules Renard zicea "modestia le sade bine oamenilor mari! Ceea ce e greu este sa nu fi nimic si totusi sa ramai modest"!
Modestia din punctul meu de vedere este o mare calitatate, dar foarte rara. Putini sunt cei care o imbratiseaza.
Modestia este pentru fraieri. Un om cu calitati trebuie sa fie constient de ele. Chiar si aroganta e ok, daca e sustinuta de ceva solid. Altfel se numeste ingimfare si e sora cu prostia.
anonim_4396 întreabă:
YouMe întreabă:
anonim_4396 întreabă: