Uneori ma dispera.Cunosc o fata care din 10 cuvinte 4 suntoamne ce frumoasa sunt
Enervat? Foarte!
Are un prieten inger daca ii suporta autodeclaratiile de iubire
Nu o parere prea buna pentru ca prin caracterul lor limiteaza calitatile celor din jur. E bine sa fii constient de calitatile tale dar nu trebuie sa exprimi asta in fiecare clipa. Aceste persoane uita sa vada defectele lor si prin acest lucru se accentueaza defectele vazute la altii.
Absorbiţi de ei înşişi.Cunosc un tip, cei din gaşcă l-au poreclit Alice... într-o zi va trece şi el prin oglindă...
Bravo lor! Sunt singurii care reusesc sa traiasca singuri, in conditiile in care, societatea in care traim, ne constrange sa fim singurii in care sa avem incredere.
Parerea mea nu este prea buna, dar si narcisismul face parte din viata si constituie o dimensiune a personalitatii umane.Toti il avem intr-o masura mai mare sau mai mica.Important este sa reusim sa ne controlam.
Prea laudarosi, genul de oameni care zic despre ei: "Vai ce bine arat", prin exemplu e mai simplu sa-ti explic
Pur si simplu nu pot sa-i inteleg...
P. S: Casiana nu "toti suntem narcisisti", "Important este sa nu depasesti limita..." Narcisismul inseamna depasirea limitei
Am prietene narcisiste si m-am obsinuit cu asta, acum mi se pare ceva normal! Sunt si ei oameni, totusi.