Personal nu port ochelari de soare... port ochelari de vedere cu lentila heliomata care se inchide la lumina soarelui sau la reflexia zapezii etc... nu e bine sa porti din cate stiu orice fel de ochelari de soare... aceia cumparati din bazar cu 10 lei sunt periculosi pentru vedere deoarece sticla nu este mereu in intervalul -0.25 +0.25... si deci iti poate crea deviatii de vedere pe care nu le sesizei pe moment... daca porti ochelarii sa ziceam 2 ore si dupa ce ii dai jos iti lacrimeaza ochii, te doare capul, ti se pare ca ametesti, sau doar simti ca te uiti ciudat inseamna ca nu sunt buni... incearca sa cumperi niste ochelari de soare mai buni...
Mie imi plac mult Am vreo 4 perechi Eu cred ca sunt un accesoriu foarte frumos si te protejaza de soare
Mie nu imi plac, insa de vreo doi ani sunt obligata, deoarece mi s-au sensibilizat ochii si ma dor de la cea mai mica raza de soare.
Eu nici nu stau in casa, in club, in mall fara ochelerii de soare la ochi. Si afara ii port, dar numai cand este innorat, cand e soare ii dau jos de la ochi ca imi strica vederea. Bine-nteles ca glumesc. Cand e soare puternic si nu-mi pot tine ochii deschisi port ochelari de soare, recomandati de oftalmolog.
Ochelarii de soare trebuie purtati in orice anotimp. Nu sunt o fita ci doar sunt buni pentru sanatatea ochiilor tai. Si in plus iti da si un plus la infatisare, adica arati mai bine.
O seara buna!
Daniel.
Ochelarii de soare purtati pentru ca e soarele intens, pentru ca ai probleme cu vederea, pentru protectie sunt buni dar sunt unii care poarta ca sa se dea smecheri sau sa isi arate inteligenta pe care din pacate nu o au.Nu sunt de acord cu port ochelari ca asa e la moda.
Buna alinutza. Eu nu am nicio problema cu vederea din cauza ochelarilor de soare. Port, pentru ca imi plac si chiar ma protejeaza de unele raze solare puternice.
Te pup
Pai, o parere foarte buna iti protejeaza ochii de lumina puternica a soarelui . odata am uitat sa-mi iau ochelarii si au inceput sa-mi lacrimeze ochii unii ii poarta si cand nu e cazul ca le place cum le sta tu ce parere ai?
HEllou!
Depinde de fiecare si depinde si de ochelari...sora mea are ochelari de soare care sunt de vedere...eu port pentru ca ma dor foarte tare ochii de la soare si mai ales de la vant. tu ce parere ai?
Eu port ochelari de soare si nu-mi afecteaza vederea de loc. din contra mi-o protejeaza.http://www.okazii.ro/catalog/30043579/OCHELARI-DE-SOARE-RAY-BAN.html
? asta n am mai auzit! si oricum ii poti purta doar vara....si daca iti iei si o pereche de calitate nu cred ca ti vor afecta vederea!
WithoutName123456789 întreabă: