Imi plac la nebunie . prietena mea are ochii negri si ii spun mereu sa mi dea mie .sunt frumosi si misteriosi.
HM ``mandra mo facut mama la lala la, cu ochi negrii ca mura la lala`` stii cantecu? Poi sunt foarte fermecati ochii negri mie imi plac f mult.
Am o parere foarte buna
Sunt deosebiti de intensi si chiar fermecatori...Cine ii are cu siguranta trebuie sa fie tare mandru
Bunaaa:*... mie cel putin chiar imi plac . sunt foarteee frumosi :d. si mereu am zis ca sunt asa mai. misteriosi:d...
byee:*
Sunt foarte putini cei cu ochii negrii si, si mai, si mai putini cu parul brunet si ochii negrii...si e ceva foarte misterios numai cand te uiti la ei. Prima oara cand m-am imprietenit cu cineva a durat mult ca majoritatea se speriau cand ma vedeau si ma intrebau daca nu cumva am lentile sau macar daca mi-am vopsit parul (dar asta se intampla de mult). Nu stiu ce sa zic, dar nu sunt prea mandru ca am ochii negrii si parul brunet, decat ca sunt aproape unic.
Am si eu ochii negri si parul negru am o privire patrunzatoare pana in iteriorul oricarei persoane cel putin asa imi zic prieteni
Mie imi plac ff mult nu numai ca am si eu ochii negrii dar mai mult pentru ca is misteriosi plus daca te uiti atent cristalele mici care se vad usor la cei de culoare deschisa se vad mai greu si de aceea te farmeca fiindca trebuie sa te uiti atent
Eu ii am caprui inchis, gen wenge, gen aceasta culoare http://www.google.com/......tp?/imgres
:(( vreau albastrii sau verzi
Sincer eu am ochii negrii parul saten da nu sunt deloc incantata as fii vrut sa ii am verzi
Si eu am ochii negri:X.ii ador si nu de putine ori s-a intamplat ca atunci cand baietii se uitau in ochii mei sa se loveasca de vre un stalp sau sa se impiedice etc.Deaci in concluzie sunt ffff mandra ca am ochii negri
Putin norocosi au ochii negri [printre aceia sunt si eu] dar am auzit ca sunt razbunatori si pun suflet in ceea ce fac :*
Si eu am ochii negri si ii adoooorrrrr
sunt tare tare mandra ca ii am asa
nu mi se deosebeste pupil de restul ochiului numai daca esti fff atent se vede ceva parca ar fi pupila
Pai negrii negrii cinka nu am vazut.insa kafenii spre negru da, si sunt cei mai frmoshi. Ochii „negri„ si mari, toti se perd in ei.Nimeni nu stie nici o data ke ascund, toti citesk in ei exakt ce vrea persoana care ii detine.Sunt mindra ca am asa ochii, si nu imi doresc pentru nimic in lume alta cloare a ochiilor...